22 Eylül 2016 günlük burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

KOÇ İş ilişkilerinizi düzene sokmaya çalışıyorsunuz. Bu yeni düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle tartışma yaşayacaksınız. İşinizle ilgili bazı alışverişleriniz olacak. Son zamanlardaki bedensel şikayetlerinizin arkasında koşuşturmalı temponuz olabilir.
12 1
BOĞA Bugün moraliniz yerinde ve kendinizi çok güçlü hissedeceksiniz. İşyerindeki yoğunluk sizi etkilemeyecek. Performansınızla çalışma arkadaşlarınızı da motive edeceksiniz. Her zamankinden daha fazla planlı olmanız gerekebilir. Fazla zamanınız olmamasına rağmen, bir hobiniz için haftada bir kaç gününüzü ayırmayı düşünebiliyorsunuz.
12 2
İKİZLER İş yaşamınızda üzerinize aldığınız sorumlulukların artacağı ve kendinizi bu anlamda baskı altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz. Sizi sıkacak detaylarla uğraşabilirsiniz ve günlük programınızda olmayan işler gündeme gelebilir. Yönetme ve organize etme yeteneğinizde bir artış olacaktır. Yeni bazı girişimlerde bulunma şansınız olacaktır. Uzağı iyi göremiyorsunuz. Halbuki, olaylara ve yaşamınıza geniş bir perspektifle bakmanız gerekiyor. Uyarılara kulak vermeniz yaşamınızı kolaylaştırabilir.
12 3
YENGEÇ Daha sağlıklı ilişkiler kurma eğilimindesiniz. Bu değişim size mesleki kazanımlar da getirecek. Bir süredir gergin ilişkiniz olan biriyle aranızda hafif bir yumuşama yaşanabilir. Önünüzde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar ve çevrenizde de bu niyette birtakım insanlar var. Sabırlı davranarak birçok planı bozabilirsiniz.
12 4