22 Eylül 2017 günlük burç yorumları!

22 Eylül Cuma günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları neler yaşayacak?

KOÇ Sevgilinizin ilgisiz davranışları sizi hayrete düşürüyor. Onunla oturup konuşma vaktini geçiriyorsunuz. Gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılar bugün size anımsatılacak. Bugünlerde bir unutkanlık içindesiniz. İş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor.
12 1
BOĞA Bugün pek çok bakımdan olumlu sayılır. Dostlardan yardım görecek ve güzel övgü dolu sözler duyacaksın. Bir rastlantı şaşırtacak. Belki de yeni bir ilişkinin başlamasına neden olacak. İyi niyet ve yumuşaklıkla seni çekemeyenleri bile susturabilirsin ama önce sen susacaksın.
12 2
İKİZLER Çabuk karar alıyor çabuk da karar değiştiriyorsun. Hangi konuda olursa olsun ani kararlar vermekten sakınmalısın. Sabırsızlık başarı için büyük bir risk demektir. Zaman doğru kullanılmalı. Gerçekleri her zaman olduğu gibi kabullenmen sevdiklerinin sana olan güvenini arttırıyor. Elindeki parayı harcarken adeta cimri olmalısın.
12 3
YENGEÇ Dostların kadar düşmanlarının da olması normal. Her şeyi açık açık anlatman kıskanılmana sebep oluyor. Karşına ilgi duyacağın biri çıkacak. Güven veren bu kişi aslında kendi menfaatinin peşinde. Onun bu hali bir süre sonra sana zarar bile verebilir. Daha dikkatli olmalı ve arkadaşlarını ihmal etmemelisin.
12 4