23 Eylül 2017 günlük burç yorumları

23 Eylül Cumartesi günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları neler yaşayacak?

KOÇ İlişkilerinizi gözden geçirdiğiniz bir dönemdesiniz. Aslında iyimser ve anlayışlı davranabilirsiniz ancak bazı olaylar ve kişiler, radikal değişiklikler yapmanız için sizi zorlayabilir. Veya siz, çevrenizdeki güçlü kişileri karşınıza alabilirsiniz.
12 1
BOĞA Bugün keyfiniz yerinde. Rahat olmak ve tembellik etmek istediğiniz bir gün. Yaptığınız işler sizin istediğinizden daha farklı olabilir. Fakat mecbur kaldığınız ve sorumluluk almış olduğunuz konuların zorlayıcı etkisi ile harekete geçeceksiniz.
12 2
İKİZLER İletişim ve haberleşme trafiğinizde bazı karışıklıklar olabilir. Eski bir arkadaşınız ile aranızdaki ilişki aşka dönüşebilir veya çocukluk aşkınız ile karşılaşmış olabilirsiniz ve kafanız karışabilir. Sürpriz aşklar ve heyecan verici maceralar size çekici gelecek.
12 3
YENGEÇ Duygularınızın dalgalandığı bir gün. Geçmişte yaşadıklarınızı hatırlayabilirsiniz ve evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Aslında yaşantınızda köklü değişiklikler yapmak için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz ve önemsediğiniz kişiler ve durumlar nedeniyle sabırlı olmanız gerekebilir.
12 4