25 Eylül 2017 günlük burç yorumları

25 Eylül Pazartesi günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları neler yaşayacak?

KOÇ Bugün mantıktan daha çok duygusal olabilirsiniz. Kendinizi çok güçlü istekli hissetmiyorsanız eğer duygusal konularla ilgilenmelisiniz. Değişen duygular belki de sizi gerçeklere götürecektir. Ev ve aile ilişkilerinde eğlenceli gelişmeler sizi bekler.
12 1
BOĞA Sevdiklerini ne kadar kolay kırdığını biliyor musun? Yeni girişimlerde bulunmadan önce onlara da akıl danışman gönüllerini alman demektir. Günlük yaşamın getirdiği yükü kaldırabilecek kadar güçlüsün. Hiçbir olay kolay kolay huzurunu kaçırmamalı. Sorunları sükunetle karşılamalısın.
12 2
İKİZLER Mazide kalanlar gün yüzüne çıkabilir. Eski arkadaşların çok daha fazla alaka bekliyor. Eskide kalmış bir işin yeniden önüne gelecek, geçmişte kalan biri yine karşına çıkacak. Anladığın gibi geçmiş zamanla bağlantı kuruluyor. Sorumluluklarının bilincinde hareket edeceksin ve zamanı doğru biçimde kullanacaksın. Bunu öğreniyorsun.
12 3
YENGEÇ Gökyüzünün güzel etkisiyle her şeyi güzel görebilir ve sevecen yaklaşabilirsin. Olayları lehine döndürmek istiyorsan salim kafayla düşünmeli, bütün olasılıkları gözden geçirmelisin. Gerekli tedbirleri peşinen almak zorundasın. Bir kör dövüşüne hazırlanır gibi gözü kapalı bir halin var. İşi inada bindirir ve öfkelenmeye kalkışırsan zarar görebilirsin.
12 4