26 haziran 2016 günlük burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları bugün neler yaşayacak.

KOÇ Merkür geri hareketine başlıyor ve sizi bugün olumsuz etkiliyor. Bazı kişilerin anlamsız hareketleri ve istekleri nedeniyle, zor durumda kalma ihtimaliniz olsa da, genelde yeni fırsatlara açık bir dönem. Başkalarının işleriyle ilgilenmeyiniz. Bazı düşüncelerinizde yanıldığınızı anlayacaksın.
12 1
BOĞA Önemli biriyle tanışmanız duygularınızı değiştirebilir. Çalışmalarınıza gereken önemi vermelisiniz. Bir haber gerçekleri öğrenmenizi sağlayacak. Tatil günü olmasından faydalanarak, kendinize zaman ayırmalısınız. Alış-verişe çıkabilir, moralinizi yükseltebilirsiniz ancak hiç bir şekilde abartmayınız küçük mutluluklar yaratmalısınız.
12 2
İKİZLER Mars’ın olumlu yönlendirmesi altındasınız. Sorunlarınız giderilecek. Yardım etme isteğinizi gerçekleştirmek fırsatını bulacaksınız. Bu maddi konularda olduğu gibi manevide olabilir. Hayatınıza ait yeni kararlar alabilir, bunları kendinize çok yakın hissettiğiniz birisiyle paylaşabilirsiniz.
12 3
YENGEÇ Merkür burcun başında geri harekete geçiyor. O halde tüm ilişkilerinizde dikkatli olunuz. Yarım kalmış işlerinizi tamamlamak durumundasınız. Sevdiklerinizin size anlayış göstermeleri gerekirken ve durumunuzu bile bile sizden yardım istemelerine sinirlenmemelisiniz. Siz zorlukları aşarsınız. İşleriniz yakında düzelecektir..
12 4