28 Eylül 2017 günlük burç yorumları

28 Eylül Perşembe günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları neler yaşayacak?

KOÇ Çok düşünüp dikkatli kararlar vermen gereken zamandasın. Dikkatini bir konu üzerinde yoğunlaştırabilirsen başarıyı daha kolay elde edersin. Kendi bildiğini yapma huyundan kurtulamazsan sorunlar karşına sürekli çıkacaktır. Karaciğerini korumalısın, deri hassasiyetin artıyor. Kaşıntı yapabilecek alerjiler oluşabilir.
12 1
BOĞA Özgüveninle fazla takdir toplayan davranışlar içindesin. Ancak yaptığın her şeyin yüzde yüz doğru olduğunu iddia etmekten vazgeçmelisin. Sorunların bitmek üzere. Telaş ve heyecana kapılmana hiç gerek yok. Aksi halde düşüncelerine sağlıklı bir yön veremez, bu sebeple de telafisi olmayan potlar kırabilirsin.
12 2
İKİZLER Duygusal yaşamında ufak tefek sorunlar oluşabilir. Sevdiğin kişiye anlayış göstermeli, isteklerini karşılamaya çalışmalısın. İş hayatındaki olaylara şaşırıp kalmamalı doğru yorumlar yapmalısın. Gelecek için planlarını yapmalısın. Sağlık konusunda ihmalkarlık yapılmaz, kontrollerini yaptırmalısın.
12 3
YENGEÇ Zamanı doğru kullanmalısın çünkü şansın bir hayli açık. Yapacağın her hamlenin olumlu bir sonuca bağlanacağından endişen olmasın. Beklenmedik bir olay seni geçmişte yaşananların üzerinde derin derin düşünmekten kurtaracak. Bu heyecanla eski neşene kavuşacaksın.
12 4