6 Mayıs 2016 günlük burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu bugün neler bekliyor?

Bugün gün boyunca Ay Boğa burcunda ilerliyor. Bugün olacak yeniay enerjisini iyice hissetmeye başladık. Somut, gerçekçi, kalıcı ve maddi ne planlarımız varsa, bugün bunları düşünmenin tam zamanı. Çünkü bugün harika bir yeniay var ve başlangıçları vurguluyor! Yeni ay enerjisini inceleyelim:
14 1
Retroları fırsatlara çevirme ihtimali olan ışıl ışıl bir yeniay! 6 Mayıs Cuma gecesi 22:29’da Boğa burcunda yeniay olacak. Her ne kadar 5 gezegenimiz retro olsa da, bulunduğumuz şartlara göre yine de umut ışığı veren tatlı mı tatlı bir yeniay bizi bekliyor. Çok güzel bir toprak üçgeni var, somutluk var, akış var. Belki eskilerle ilgili harika bir başlangıç var. Astrolojide Güneş Jüpiter üçgen açıları çok önemlidir. Hatta bu konfigürasyona sahip olan bireyler korunma altındadır denir ve bu güzel enerjinin olduğu yeniay olunca, bu sefer odaklanalım bu yeniaya diyorum. Hepimizin bir kenara bırakıp sonra ilgilenirim dediği bir şeyler var; olay, kişi, durum… Tamam işte, onlarla ilgilenmenin tam zamanı. İşin yalnızca bir püf noktası var, o da işi hallediyorken 'ortada kuyu var yandan geç' misali retroların enerjisini karşına almamak. Yani yeni bir şeye değil, eskiye odaklan ve yeni versiyonunu yap diyor. İhtiyacın olan da bu zaten ya da yeni biriyle ilişki değil, eski olanın da hayatta ikinci bir şansı hakkettiği bir zaman vardır diyor. Bu retrolar belki de senin de işine yarayacak diyor kim bilir. Aklımızı ve astrolojiyi kullanalım. Yeniayda Mars Satürn 12. evde olduğundan, gözden kaçırdığımız bir şey var mı diye düşünerek, göremediğimiz alanı da dikkate almakta fayda var. Yeniay asc yöneticisi 9’da olduğundan; bu yeniay da belki yüksek eğitim konusu girişimi olabilir, çocuklarına yurtdışı kariyeri planlayan aileler olabilir, akademik kariyer planları olabilir, başlangıçlara destek veriyor ama eskiden üzerine konuşulmuşsa. 5. evde olan yeniay biraz eğlenmek, kendimizi ortaya koymak, çocuklarımız ile ilgili konuların ön planda olacağına işaret ediyor. Parklar, bahçeler, çocukların aktiviteleri, doğum günleri, spor gibi konular da vurgulanıyor.
14 2
Koçlar ve Yükselen Koçlar Kendi kazandığınız para konusunda yeni başlangıçları işaret eden harika bir yeniay olacak. Eskiden beri üzerinde düşündüğünüz ama harekete geçmediğiniz bir projeniz varsa veya kişisel geliriniz ile ilgili patron ile bir konuşma fikirleri kafanızdan geçiyorsa, bu harika yeniayda girişimleriniz için güzel fırsatlar sizi bekliyor. Yeniayda niyet edin, ay hilal iken konuşmanızı gelecek hafta Salı'ya planlayabilirsiniz.
14 3
Boğalar ve Yükselen Boğalar Venüs sizin yöneticiniz ve venüsyen harika bir yeniay sizi bekliyor. Kendinizle ilgili dış görünüşünüz, fiziğiniz ile ilgili uzun zamandır planladığınız ama bir türlü başlayamadığınız bir konuda, girişim için çok uygun bir zaman dilimindesiniz. Yeni ve radikal bir karar olmadığı sürece sonuç harika olacak.
14 4