Cem Adrian’ın ‘O Ses’ tepkisi: Konu burada kapanmayacak!

Müzisyen Cem Adrian, geçtiğimiz hafta ‘O Ses Türkiye’ programını topa tutmuş, programın jürisi ve Acun Ilıcalı’dan üstü kapalı yanıtlar gelmişti. Ancak Adrian, konunun burada kapanmayacağını açıkladı.

Acun Ilıcalı ve jüri üyelerinin, yarışmacıların umutlarını sömürdükleri yönünde eleştirilerde bulunan Cem Adrian’ın, ‘O Ses Türkiye’ jürisi ve yapımcılarına tepkisi devam ediyor. Cem Adrian, geçtiğimiz hafta Twitter hesabından ‘O Ses Türkiye’ jürisini sert bir dille eleştirmiş, ‘Kazandığınız her maddi şeyin hesabını ödemenizi diliyorum’ demişti.
5 1
Şarkıcı Murat Boz, Athena grubunun solisti Gökhan ve Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye’nin final akşamında Cem Adrian’ın eleştirilerine üstü kapalı olarak yanıt verdi. Murat Boz konuya ilişkin olarak bu tarz kaliteli seslerin ‘O Ses Türkiye aracılığıyla’ izleyiciyle buluştuğunu söyledi.
5 2
Acun Ilıcalı da kendisinin yarışmada bir katkısı olmadığını jürilerin bu işte ciddi payı olduğunu ama programın izlenmesinin yarışmacıların performanslarıyla gerçekleştiğini açıkladı.
5 3
TV8′e konuşan Gökhan ise eleştirilere, “Buraya gelen kardeşlere fırsat veriliyor. Bütün Türkiye bu kardeşleri dinliyor. Buradan onlara rızık oluyor. Bir şeyler açılıyor. Bunların hepsi bence TV 8′in, Acun’un, o kardeşlerimizin tamamının yapmış olduğu olayda, onların ortaya çıkarmış olduğu bir şey. Kesinlikle. Ben o konuyla alakalı en ufak bir negatif şey duyduğumda çok üzülüyorum. Çünkü içini biliyorum o olayın. İçindeyim…” diye yanıt vermişti.
5 4