Cinsellikten soğutan endişeler!

Yapılan bir araştırma ile insanların cinsellikte en çok endişe duyduğu konular ortaya kondu. İşte cinsellikte en çok ne korkutur sorusunun yanıtı!

"Superdrug Online Doctor" adlı internet sitesi, cinsellikle ilgili korkular hakkında bir araştırma yaptı. Daily Mail’in haberine göre, araştırmaya Avrupa ve ABD’de yaşayan 2 bin kişi katıldı. İşte araştırmanın sonuçlarına göre, sekste en çok korkulan konular:
7 1
-İstenmeyen hamileliğin herkes tarafından paylaşılan bir endişe kaynağı olduğu ortaya çıktı. -Henüz teşhisi konmamış cinsel yolla bulaşan bir hastalık kapmak da endişelendiren konulardan biri. Ancak bu korku istenmeyen hamilelikten daha fazla korkutucu geliyor.
7 2
-Araştırmaya katılan erkek ve kadınlar vücut kıllarının partneri uzaklaştırmasından endişe duyuyor. -En büyük endişelerden biri de cinsel performans. Cinsel performansla eşdeğer sayılabilecek bir diğer endişe kaynağı ise çıplakken albenisiz görünmek.
7 3
-Erkeklerin önemli bir bölümü, cinsel organının boyu konusunda kaygı duyarken, erken boşalma da korkulan konuların başında geliyor. -Kadınların korkuları arasında, kondom kullanmak istemeyen partner bulunuyor. Ayrıca memelerinin büyük olması da bir diğer korku kaynağı.
7 4