Düğün gecesi 5 aylık hamile çıkınca...

Aydın’ın Karacasu ilçesinde filmlere konu olabilecek bir olay yaşandı. Düğünün ardından eşiyle evinin yolunu tutan damat büyük şok yaşadı.

Olay Karacasu’nun Ataköy Mahallesi’nde iki hafta önce meydana geldi. Ailesi Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük Mahallesi’nde yaşayan, kendisi İzmir’de pide ustası olarak çalışan M.E. (30), İzmir’de evini, arabasını aldıktan sonra evlenmeye karar verdi.
5 1
Yakınları aracılığıyla Karacasu’nun Ataköy Mahallesi’nde yaşayan F.K. (21) ile tanışan M.E., kızı beğendi ve ailesinden istedi. Olumlu yanıt alınca da 8 ay önce F.K. ile nişanlandı. M.E. ve F.K., iki hafta önce kız ve oğlan evinde ayrı ayrı düzenlenen ve üç gün süren düğünle evlendi.
5 2
M.E. düğünün ardından gerdeğe İzmir’deki evinde girmek için eşini yanına alıp kendi otomobili ile yola çıktı. Aydın’a geldiklerinde gelin F.K. aniden rahatsızlandı. Eşini hastaneye götüren damat M.E. yapılan muayene sonunda gelinin 5 aylık hamile olduğunu öğrendi.
5 3
Doktorun ‘Gözün aydın, eşin 5 aylık hamile’ sözü ile şaşkına dönen damat, sinir krizi geçirdi. Neye uğradığını şaşıran M.E., önce geline taktığı takılara el koydu, ardından da başına gelen olayı jandarmaya yansıttı. F.K. ile Karacasu’ya dönen damat, 5 aylık hamile çıkan gelini ailesinin evine bıraktı. Ardından boşanma davası açtı.
5 4