Eski eşine çiçek yolladı diye eleştirilen adamın cevabı viral oldu!

İki çocuğu olan ve eşinden ayrılan adam, doğum gününde eski eşine çiçek gönderince arkadaşı tarafından eleştirildi. Adamın bu eleştiriye verdiği yanıt sosyal medyada viral oldu.

ABD’nin Boston kentinde yaşayan Billy Flynn, 2 erkek çocuk sahibi. Billy, bir baba olarak eşinden ayrıldıktan sonra bütün aileyi nasıl memnun ettiğine dair bir gönderi paylaştı.
8 1
Tek amacı çocuklarının boşanmadan etkilenmemesi olan Billy Flynn’in paylaşımı şöyle: “Bugün eski eşimin doğum günüydü. Erkenden kalkıp çiçek ve hediye alıp çocuklarıma verdim ve annelerine kahvaltıda vermelerini istedim. Durumu duyan bir arkadaşım hala eski eşime neden hediye yolladığımı sordu ve çok kızdım. Nedenini şimdi açıklıyorum.
8 2
İleride kocaman birer adam olacak iki çocuğum var. Annelerine nasıl davranırsam onlar da ilerde eşlerine nasıl davranmaları gerektiğini öğrenecekler ve kadınlara saygı duyacaklar. Boşandığım için bunu yapmam daha da önem kazanıyor. Boşansanız bile çocuklarınız için eski eşinize evlendiğiniz zamanki günler gibi davranın.
8 3
Çocuklarınızın sizleri örnek almalarını sağlayın. Sizden bile daha iyi anne-baba olsunlar. İyi erkekler yetiştirin. Güçlü kadınlar büyütün. Lütfen. Dünyanın onlara, şimdi her zamankinden daha fazla ihtiyacı var.”
8 4