Gigi Hadid vücut hatlarıyla ilgili gelen eleştirirlere yanıt verdi!

Gigi Hadid podyum yürüyüşü ve vücut hatlarıyla ilgili gelen eleştirirlere Instagram hesabından yanıt verdi...

Bu sezon moda haftalarında Hadid rüzgarının estiğini görüyoruz. Günümüzün en popüler modellerinden Gigi ve onun sektöre henüz giriş yapan kız kardeşi Bella, çoğu moda meraklısı için bu serüvenin en tanıdık yüzlerinden birine dönüştü. Ne yazık ki bu durumu herkes hoş karşılamadı. Nispeten kıvrımlı vücudu ve kendiyle bütünleşmiş yürüme şekliyla podyumdaki diğer mankenlerden farklı bir duruşu olan Gigi, Instagram'da aldığı acımasız eleştirilere daha fazla sessiz kalamadı ve bir mesaj yayınladı.
6 1
Mesajın bir bölümü, son olarak Balmain x H&M işbirliği için Mario Sorrenti'nin objektifi karşısına geçen Gigi'nin yaşadığı zorlu süreci şöyle anlatıyor: "Hayır, defilelerdeki diğer modellerle aynı tipte bir vücudum yok. Hayır, herhangi bir defilenin en iyisi olduğumu da düşünmüyorum. Evet, eşsiz bir yürüyüşüm olmasını tabii ki isterim ancak kendimi geliştirmem gerektiğinin farkındayım. Hayır, bu endüstride bu tipteki ne ilk, ne de son modelim. "
6 2
"Bulunduğum noktaya nasıl geldiğimle ilgili istediğiniz bahaneyi üretebilirsiniz, ancak işin aslı ben gerçekten çalışkan bir insanım. Kendime güveniyorum ve moda endüstrisi bir değişimin eşiğindeyken, bu değişime hazırken bu işi yapmaya başladım. Daha önce yüksek modada kabul görmeyen bir vücudum var ve tasarımcılar, stylist'ler ve editörler beni desteklediği için çok şanslıyım." 
6 3
20 yaşındaki model, tüm negatif eleştirilerin onu asla yıldırmayacağının da altını çiziyor: "Zalim yorumlarınız bende vücudumu değiştirme isteği veya beni defilelerinde görmek isteyen tasarımcıları geri çevirme zorunluluğu uyandırmıyor. Onların benim hakkımdaki görüşlerini değiştirmediği de kesin. Eğer beni defilelerinde istiyorlarsa, oradayım. İstemiyorlarsa, yokum."
6 4