Günlük burç yorumları 19 Ekim 2017 Perşembe

Günlük burç yorumlarını sizler için derledik. 19 Ekim 2017 Perşembe günlük burcunuzda yeniay ilişkileriniz ve ortak işlerinizde önemli kararlar alacaksınız.

Bu gece saat 22.11’de Terazi burcunda oluşan yeniayla birlikte gerek ilişkilerimiz, gerek ortaklaşa işlerimiz konusunda önemli kararlar karşımıza gelebilir. Önemli adımlar ve kararlarımız için bu yeniayı kullanmak faydalı olacak. Yalnız yine bugün devrede olacak olan Güneş-Uranüs karşıtlığıyla otoritelerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Sıkılganlıklara, isyankârlıklara karşı dikkatli olalım. Yine bu yeniay, Türkiye haritasının 5. evinde gerçekleşecek. Güneş-Uranüs olumsuz açısıyla yönetmeliklerle ilgili beklenmedik çıkışlara, olaylara, reformlarda yaşanacak sıkıntılara dikkat edelim.
13 1
KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU Yeniay, özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde, ortaklı işler alanınızda yeni başlangıçlarınızı karşınıza getirebilir. Özel ilişkilerinizde önemli kararlar devreye girebilir.
13 2
OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU Önünüzdeki dönem iş hayatınızda yeni oluşumlar ve tekliflere açık olacaksınız. Bugün aile hayatınızdaki beklenmedik olaylar sinirli ve agresif davranmanıza neden olabilir.
13 3
İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU Yeniayla beraber, aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda, yaratıcılık isteyen işlerinizde, hobi alanlarınızda yeni başlangıçlar ve kararlar gündeme gelebilir.
13 4