Günlük burç yorumları 19 Kasım Pazar 2017

Günlük burçlarınızı Astroloji Uzmanı Hande Kazanova yorumladı. 19 Kasım Pazar 2017 bugün tehlikeli yerlerden ve ortamlardan uzak durmaya özen göstermeliyiz...

BUGÜN oluşan Mars- Plüton dik açısıyla güçlü insanlarla aramızdaki enerji bizi zorlayabilir. Birtakım sıkıntı ve sorunlar yaşamaya açık olacağız. Tehlikeli yerlerden ve ortamlardan uzak durmaya özen göstermeliyiz. Enerjimizi yeri geldiğinde iyi kontrol etmeliyiz. Defansif, agresif ve sert etkilere karşı dikkatli olmalıyız. Gün içinde ne yaşarsak yaşayalım sinirlerimize hâkim olmaya ve kalp kırmamaya çalışalım.
13 1
KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU Seyahatlerde olumsuzluklar yaşamaya müsait olacaksınız. Enerjinizi iyi kontrol etmeye çalışın ve olumsuzlukları üzerinize çekmeyin.
13 2
AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU Güç çekişmeleri gündeme gelebilir. Enerjinizi kontrol etmekte zorlanabilir, bazı konuşmalara dürtüsel tepkiler verebilirsiniz.
13 3
ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU İş arkadaşlarınızla oluşacak güç çekişmelerine dikkat etmelisiniz. Enerjinizi başkaları üzerinde kontrolsüzce kullanabilirsiniz.
13 4