Havuza girdikten 1 hafta sona hayatını kaybetti!

Havuza girdikten 1 hafta sonra hayata veda eden 4 yaşındaki çocuğun anne-babası görünmeyen tehlikeye karşı ebeveynleri uyardı.

Yaz gelip havalar ısınınca ebeveynler kadar çocukların da en büyük eğlencesi havuz ve deniz. Ancak havuz ve denizde bazı tehlikeleri önceden kestirmek zor olabiliyor. 29 Mayıs’ta 4 yaşındaki Frankie ailesiyle birlikte havuza yüzmeye gitti. Aile çok iyi zaman geçirdi. Gözleri her daim Frankie’nin üzerindeydi.
10 1
Ertesi gün Frankie grip belirtileri göstermeye başladı. Bunun bir hafta ardından Frankie bağırarak uykusundan uyandı. Frankie’nin babası hemen ambulansı aradı ancak hastaneye yetiştirildiğinde minik Frankie çoktan hayatını kaybetmişti.
10 2
Doktorlar ve hemşireler, çocuğu hayata döndürebilmek için ellerinden geleni yapsalar da başarılı olamadılar. Frankie’nin annesi Tara, çaresiz bir şekilde doktorların son müdahalesini izledi.
10 3
İki doktor, anne Tara’nın yanına gelerek acı haberi verdi. Küçük çocuğun akciğerleri suyla kaplanmıştı. Frankie, ‘Kuru boğulma’ olarak da bilinen ‘ikincil boğulma’ sonucu hayatını kaybetti.
10 4