Caitlyn Jenner cesaret ödülü aldı!

Cinsiyet değiştirerek Caitlyn Jenner ismini alan eski olimpik atlet Bruce Jenner, yılın Spor Ödülleri töreninde ‘Cesaret Ödülü’ne layık görüldü.

Kim Kardashian’ın üvey babası, eski olimpik atlet Bruce Jenner (yeni adıyla Caitlyn Jenner) 65 yaşında operasyonla kadın olmuştu. Önceki gece Yılın Spor Ödülleri töreninde ‘Cesaret Ödülü’ne layık görülen Jenner, “Trans insanlar çok önemli bir şeyi hakediyor: Saygınızı” derken kızları gözyaşlarını tutamadı. Jenner’ın öz kızları Kendall ve Kyle ile üvey kızı Kim Kardishain babalarını bol bol alkışladı.
6 1
Ameliyatla kadın olan Caitlyn Jenner, ESPY gecesinde cesaret ödülünü göz yaşları içinde aldı, “Trans insanlar önemli bir şey hakediyor, saygınızı” dedi.
6 2
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen (ESPY) Yılın Spor Ödülleri gecesinin yıldızı da yıllar süren olimpik kariyerinin ardından sahneye bu kez uzun saçlı ve alımlı bir kadın olarak çıkan Caitlyn Jenner oldu. Kim Kardashian’ın üvey babası olarak ünlenen eski olimpik atlet Caitlyn Jenner (eski adıyla Bruce Jenner) 65 yaşında operasyonla kadın olarak tüm dünyanın dikkatini üzerine çekmişti.
6 3
Gecede ‘Cesaret Ödülü’ne layık görülen Caitlyn, konuşmasında “Trans insanlar çok önemli bir şeyi hakediyor: Saygınızı” dedi. Bu sözleri söylerken gözyaşlarını tutamayan Jenner, kendisini yalnız bırakmayan 9 çocuğuna teşekkür etti.
6 4