Merkür geri gidiyor, iletişime dikkat!

Astrolog Güliz Kına, Merkür geri hareketinden korkulmaması gerektiğini, bu durumun iyi geldiği kişilerin de olduğunu söylüyor. İşte Güliz Kına’nın yorumu.

Bugün itibari ile sevgili iletişim gezegenimiz geri hareketine başlıyor biliyorum ah bu Merkür diyorsunuz ama korkmayın Merkür gerilemesinin sadece kötü etkileri yok ayrıca bu durumun iyi geldiği kişiler bile var!
6 1
Merkür Başak burcunda 14 Ağustostan - 5 Eylüle kadar geri gidiyor olacak ve tabii ki öncesindeki ve sonrasındaki günlerde de etkisi hissedilecek. Merkür'ü doğum haritasında geri harekette olan kişiler bu durumdan iyi etkilenecekler.
6 2
Merkür zihnimizi, düşüncelerimizi ve iletişimimizi temsil eder. Bu dönemde özellikle ikili ilişkilerde ve iletişimde yanlış anlaşmalar, anlaşamamalar ve bu yüzden ortaya çıkacak kırgınlıklar, küskünlükler olabilir… Bu dönemde eski sevgililer ve arkadaşlarımızdan haber alabiliriz. Mesela ilkokul ya da ortaokul aşkımızdan haber alabiliriz ya da görüşebiliriz, bu da hem nostalji yapmamızı sağlar hem de bize o dönemdeki saf aşkımızı hatırlatabilir.
6 3
Merkür’ün geri hareket dönemlerinde iletişimimizin koptuğu ya da küskünlük yaşadığımız kişiler gündeme gelebilir onlarla karşılaşabilir ya da haber alabiliriz. Bu gibi durumlarda o konuları konuşup, şifalandırıp kapatmak en doğru hareket olacaktır. Yine eski hesaplar açılabilir gözden kaçmış detaylar ve ödemeler gündeme gelebilir. Eskiden kalan ve ödenmemiş borçlarda geri gelebilir.
6 4