Muhammed Ali'nin pek bilinmeyen aşk hayatı!

Efsanevi boksör Muhammed Ali, ringde fırtınalar estirirken özel hayatı da bir o kadar çalkantılı günler geçirdi. İşte Muhammed Ali'nin pek bilinmeyen aşk hayatı ve evlilikleri...

30 yıldır Parkinson hastalığıyla mücadele eden Muhammed Ali, 3 Haziran'da hayata veda etti. Michael Jackson, Prince ve Elvis Presley gibi efsane isimlerin vefatı ardından başlayan miras kavgası ve aile içi çatışmalar Ali'nin ailesinde de başgösterdi. Kelebek gibi uçan, arı gibi sokan efsanevi boksör Muhammed Ali, özel hayatında oldukça çalkantılı günler geçirdi. 74 yaşında Arizona'da bir hastanede hayata gözlerini yuman Ali, 4 evliliği ve oldukça karışık bir aile yaşantısını geride bıraktı. Efsanevi boksörün eski eşleri ve çocukları, son günlerinde ona bakan 4. eşi Lonnie'ye (Yolanda) dava açmaya hazırlanıyor. Lonnie, evlilikleri süresince muhammed Ali'nin hesaplarının kontrolünü ele geçirmiş ve boksörün Muhammad Jr. adlı oğluyla görüşmesini engellemişti.
6 1
Ali, kız kardeşi Marilyn Williams ve 4. eşi Lonnie'ye son yıllarda iyice bağımlı hale gelmişti. Efsanevi boksörün bakımıyla ilgilenen iki kadın, onun hayatını kolaylaştırmak için ellerinden gelen her şeyi yaptı. Son yıllarda ayakta durmak için bile yardıma ihtiyaç duyan boksörün psikolojisini rahatlatmak için kıyafetlerini onun sevdiği tarzda seçiyor, yazları Louisville, Kentucky'deki evlerine kış aylarında ise Scottsdale, Arizona'ya dönüyorlardı.
6 2
İlk evliliğini Sonji Roi ile 14 Ağustos 1964 tarihinde gerçekleştiren Ali, 10 Ocak 1966 tarihinde boşandı. Sonji roi, oldkça alımlı genç bir kadındı ve garsonluk yaparak geçimini sağlıyordu. Ali'nin ikinci evliliği ise Belinde Boyd ile oldu. Çiftin 4 çocuğu oldu, ikiz kızları Reeshemah ve Jamillah, oğlu Muhammad Jr ve büyük kızları Laila.
6 3
3. evliliğini güzel model Verónica Porche ile 19 Haziran 1977 tarihinde gerçekleştiren Muhammed Ali'nin bu birliktelikten de Hana Ali ve Laila Ali isimli 2 çocuğu oldu.
6 4