Murat Başoğlu sonunda açıklad! 'Bütün hayatımı mahvettiler'

Murat Başoğlu zehir zemberek konuştu daha önce boşandılar mı?

Son günlerin en skandal magazin olan Murat Başoğlu'nun tekne görüntüleri etkilerini hala sürdürüyor. Bu görüntülerin ardından Murat Başoğlu'nun eşin Hande Bermek'in boşanacağı ancak adli tatilin bitmesini beklediği iddia edilmişti. Diğer bir iddia ise teknedeki hanımın kimliği hakkında olanlar. Murat Başoğlu'nun teknede yakanlandığı kadının önce ağabeyinin kızı olduğu ardından kuzeni olduğuna dair iddialar ortaya atılmıştı. Tüm bu iddialara sonunda birinci ağızdan yani Murat Başoğlu'ndan yanıt geldi. Murat Başoğlu, gazeteci Cengiz Semercioğlu'na konuştu. İşte Murat Başoğlu'nun açıklamaları.
11 1
''Benim için 'Amerika'ya gitti' dediler. İki gün sonra 'Amerika'ya gitmedi, karısı İsviçre'ye yerleşiyor oğluyla' dediler. Ben hiçbir yere gitmedim, Bodrum'da evimde oturuyorum. Niye kaçayım ya, ne yaptım ben, cinayet mi işledim?...
11 2
Akrabalık iddiaları hakkında konuşan Murat Başoğlu: 'Öyle bir şey olmadığını söyledim, kaç kere söyleyeceğim? Spor hocası falan da değil. Öyle bir şey de yok... Kim olduğunu söyledim kadının. Tanınmış biri değil, bilmem ne değil. Yabancı biri olduğunu söyledik işte, anlayan anlamıştır. Ama hâlâ 'şu' diyorlar, 'yok o değil' diyorum, 'yok o' diyorlar bana... Önce spor hocası yazdılar, sonra futbolcunun eşi Michaela Sivok dendi. Oradan ona benzetiyorlar, buradan buna benzetiyorlar. Tutturamayınca her yerden saldırıyorlar...”
11 3
Murat Başoğlu ilk olarak akrabalık haberini yapanları arayıp “Benim yeğenim o sırada eşiyle birlikteydi, ne yapacaksınız” diye sorduğunu ancak aldığını cevabın “Özür dileriz o zaman” olduğunu söyledi.
11 4