Oyuncu Nurgül Yeşilçay hakkında hapis istemi!

Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay'ın bir gazeteye verdiği röportajda ve cep telefonuna attığı mesajlarda kendisine hakaret ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

Paramparça dizisinde oynayan iki oyuncu Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya arasında büyük tartışmalar yaşanmış, Nurgül Yeşilçay diziden ayrılmıştı. Ardından ikili arasında yaşananlar mahkemeye taşınmıştı.
6 1
Oyuncu Nurgül Yeşilçay hakkında, Erkan Petekkaya'ya attığı telefon mesajlarında hakaret ettiği gerekçesiyle iddianame hazırlandı.
6 2
Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Sarıyar tarafından hazırlanan iddianamede, Erkan Petekkaya'nın, Nurgül Yeşilçay'ın bir gazeteye verdiği röportajda ve cep telefonuna attığı mesajlarda kendisine hakaret ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu bildirildi.
6 3
Oyuncu Erkan Petekkaya, Paramparça dizisindeki eski rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay hakkında savcılığa yaptığı suç duyurusunda, Yeşilçay'ın dizi çekimlerine alkollü ya da geç gelmesi, çekim esnasındaki saldırgan tutumu nedeniyle yapımcı firma ile arasındaki sözleşmenin yenilenmediğini, dizinin çekimlerine onsuz devam edildiğini belirtti. Dilekçede Yeşilçay'ın Hürriyet Gazetesi'ne verdiği röportajda ve telefondan çektiği mesajlarda "hadsiz, şımarık, saygısız, adam olmayı dene, git tedavi ol, kendini nimetten sayıyorsun" şeklinde mesajlar göndererek hakarette bulunduğu iddia edildi.
6 4