Seks terapistlerinin önerdiği 9 yöntem yataktaki sorunları çözüyor

Yatak odasındaki sorunlar genellikle çiftlerin arasındaki iletişimsizlikten kaynaklanıyor. Seks terapistlerinin 9 maddelik reçetesi ise tüm seks sorunlarına çözüm sunuyor.

Kendinizle ilgilenin! İyi bir uyku düzenine sahip olmak, egzersiz yapmak ve stresten uzak durmak seks hayatınız için de oldukça faydalı. Birçok kadın kendini halsiz ve yorgun hissediyor. Bu durumda da bir süre sonra seks yapılacak ev işlerinden birine dönüşüyor. Kendinize dinlenmek ve bakım yapmak için zaman ayırın. Çok daha iyi ve seksi hissedeceksiniz.
9 1
Seks listesi yapın! Partnerinizle birlikte bir seks menüsü oluşturun ve listeye deneyimlemek istediğiniz her şeyi ekleyin. Bu listeyi oluştururken hiçbir sınırlama olmadığını unutmayın. Ardından hazırladığınız listeleri değiştirin. Böylece birbirinizden yatakta neler beklediğinizi dürüst bir şekilde öğrenebileceksiniz.
9 2
Libidonuzu çalıştırın! Libidonuz bir makineye benzer, yani öncelikle makineyi nasıl çalıştıracağınızı bulmalısınız. Erotik romanlar okumak ya da kendi fantezilerinizi yaratmak işe yarayabilir. Partnerinizle yaşadığınız en güzel deneyimi düşünün ve ipuçlarını 5 duyunuzu kullanarak geliştirin.
9 3
Kendinizi sevin ‘Erkekleri tahrik eden şey nedir?’ sorusuna cevabınız güzel bir vücut ise çok yanılıyorsunuz. Seks terapistleri ve ilişki uzmanlarına göre bir erkeği en çok kadınların özgüveni tahrik ediyor. Eğer vücudunuzdan memnunsanız ve yatak odasında ışıkları kapatmaya ihtiyaç duymuyorsanız bu hem sizin hem de partneriniz için oldukça teşvik edici. Kendinizi beğenmez ve seksi olmak için en az 5 kilo vermeniz gerektiğini düşünürseniz, ister istemez seks hayatınızı olumsuz etkilersiniz. Seks hayatınızı düzeltmek için işe kendinizi sevmekle başlayın!
9 4