Spermleri saatte 68 kilometre hızla ilerliyor!

Spermlerinin saatte yaptığı hız ve en uzun mesafeli çıkışıyla şaşkınlık yarattı.

‘Her şeyin fazlası zarar’ sözüne cinsellik söz konusu olduğunda katılmayanlar olabilir. Peki hiç cinsellikle ilgili ‘en’ leri merak ettiniz mi? İşte sekste dünya rekorları… En güçlü vajina: 13,95 kg Dünyanın en güçlü vajinasına sahip olan 42 yaşındaki Tatiata Kozhevnikova... Hayır yanlış duymadınız, Tatiata’nın kırdığı rekor bu. Tatiata, 14 kg ağırlığında bir cismi vajinasıyla kaldırarak Guinness rekorlar kitabına girdi. Tatiata, çocuk sahibi olduktan sonra kaslarında inanılmaz bir zayıflama olduğunu, bu konuda kitaplar okuğunu ve rekoru kırabilmek için 5 yıl kas çalışması yaptığını söyledi.
13 1
En büyük göğüslü kadını 10'ar kilo göğsü bulunan Mayra Hills, sosyal medya gündemine düştüğü anda, Facebook ve Instagram hesapları her saniye binlerce kişi tarafından takibe alınıyor.
13 2
En uzun sevişme Doktor Vernon Coleman en uzun sevişme süresini kayıtlarına geçirmiş. Bu kayda göre sinema yıldızı Mae West ve adının Ted olduğu bilinen sevgilisi arasındaki sevişme 15 saat sürmüş.
13 3
En geniş vajina: 48 cm Dünyanın en geniş vajinası bir İskoç devi olan ve 1846 yılında doğup, henüz 42 yaşında 1888 yılında hayatını kaybeden Anna Swan’a ait.Unutulmamalıdır ki anormal denilebilecek vücut ölçüleri bu rekora sahip olmasında önemli bir etkiye sahip. Anna Swan normal boyutlarda doğmuş ancak çocukluk döneminde anormal ve durdurulamaz bir hızla gelişmiştir. Sonunda daha 19 yaşındayken boyu 233,68 santimetreyi bulmuştur.
13 4