Survivor 2017’nin ünlüler ve gönüllülerinden iddialı mesajlar!

21 Ocak’ta başlayacak olan Survivor yarışmasına katılan ünlüler ve gönüllüler takımındaki hangi yarışmacı ne mesaj verdi?

Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV8’in en popüler yarışması olan Survivor’ın 2017 sezonu 21 Ocak Cumartesi günü başlayacak. Yarışma geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ünlüler ve gönüllüler adlı iki takımın rekabeti ile başlayacak. Yarışma ilerlediğinde ve iki takımdan da elenmeler olduktan sonra, adalar birleştirilecek. Son aşamada kalan ünlü veya gönüllü yarışmacılar bireysel olarak yarışmaya devam edecek. İşte Survivor 2017’nin ünlüler ile gönüllüler takımındaki katılımcıların yarışma öncesi verdikleri iddialı mesajlar:
25 1
BERNA ÖZTÜRK: “En güçlü ben olmayabilirim ama en iyisini ben yaparım.” Berna Öztürk kimdir? 28 Mart 1984 doğumlu Berna Öztürk, Tarkan’ın eski sevgilisi Bilge Öztürk’ün kardeşidir ve DJ’lik, prodüktörlük yapmaktadır. Mankenlik ve modellik de yapan Berna Öztürk çeşitli diziler ve tiyatro oyunlarında rol almıştır.
25 2
FURKAN KIZILAY: “Bu sene çok farklı bir Survivor olacak. Şışşt! Gönüllüler duymasın.” Furkan Kızılay kimdir? 30 Kasım 1990 İstanbul doğumlu Furkan Kızılay, Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenmiştir. Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanısıra reklamlarda da rol almaktadır. Ayrıca 2009 yılında “Aşksın Sen” adlı bir albüm çıkarmıştır. 2010’da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandıran Furkan Kızılay, eğitimini Kadir Has Üniversitesi Enformasyon Teknolojileri bölümünde sürdürmektedir.
25 3
TARIK MENGÜÇ: “Survivor’a savaşmaya gidiyorum. Güç demek, Mengüç demek. Güç bende artık!” Tarık Mengüç kimdir? 17 Ocak 1969 İstanbul doğumlu Tarık Mengüç müzik hayatına atılmadan önce mobilya tasarımcısı ve cilacılık, seramikçilik, çakmakçılık, düğün salonlarında şarkı söylemek gibi işler de çalıştı. İlk bestesi “Nazar değmesin” adlı çalışmasıdır. İlk albümü Şakşuka 2004 yılında çıkmıştır. Bunu 2007’de Lakerda, 2009’da İnadına 35 Derece, 2011’de Tek Kişilik Orduyum, 2013’te Rock’n Coke’ta Ben Niye Yokum, 2014’te Sakız albümü albümleri takip etti.
25 4