Tatil bavulunuzu hazırlarken nelere dikkat edilmeli!

İşte işinizi kolaylaştıracak tatil bavulu'nun olmazsa olmazları!

Yaz mevsiminin en zevkli uğraşlarından biri de dört gözle beklenen tatil için bavul hazırlamak. Ancak bavulunuzu hazırlarken rastgele elinize geçen her şeyi içine atmayın. Unutmayın planlı bir bavul hazırlığı hem seyahatinizin hem de tatilinizin çok daha konforlu olmasını sağlar. İşte aklınızda tutmanız gerekenler...
9 1
Bikini ve mayo Bikini ve mayo bir yaz tatilinin demirbaş parçalarından. Bavulunuza bikini ve mayo koyarken yanınıza en az üç parça almaya özen gösterin. Mayo ve bikini seçiminde ise çabuk kuruyan parçalara yönelmeniz sağlıklı bir tatil geçirmeniz açısından daha doğru olacaktır.
9 2
Plaj terliği Plaj terliği yaz aylarının olmazsa olmazlarından. Plaj terliklerinde parmak arası veya tek bantlı alternatifler mevcut. Bu sezon tek bantlı mesajlı terlikler moda olsa da parmak arası flip floplar da her tatilinizde kullanabileceğiniz, valizinizde yer kaplamayacak modellerden. Özellikle son yıllarda rahatlığıyla ön plana çıkan kauçuk malzemeden yapılmış plaj terlikleri sizi rahatsız etmeyecektir.
9 3
Şapka Kavurucu güneş ışınlarından korunmanın en kestirme yollarından biri şapka kullanmak. Şapka seçimi yaparken sezonun trendleri olan ponpon aksesuarlı olanları ve üzeri mesajlarla dolu olan geniş hasır şapkaları tercih edebilirsiniz. Başı terletmeyen keten modeller de tatilinizi daha konforlu geçirmenize yardımcı olabilir.
9 4