Ufak Tefek Cinayetler kıyafet ve aksesuarları hangi markaların?

Star TV'nin yeni sezonda en çok ses getiren dizilerinden Ufak Tefek Cinayetler'deki kıyafetler ve aksesuarları mercek altına aldık. 4 alımlı kadının başrolü paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler'deki kıyafetler ve aksesuarlar hangi markaların dersiniz?

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ilk yayınlandığı günden bu yana büyük merak uyandırdı, kıyafetleriyle de modaseverlerin gönlünü çaldı. Star TV'nin yeni sezonda en çok ses getiren dizilerinden Ufak Tefek Cinayetler'deki kıyafetler ve aksesuarları mercek altına aldık. 4 alımlı kadının başrolü paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler'deki kıyafetler ve aksesuarlar hangi markaların dersiniz?
23 1
Ufak Tefek Cinayetler kıyafetler hangi markaların? Ufak Tefek Cinayetler Oya, Pelin, Merve ve Arzu karakterlerinin giydiği kıyafetler ve ayakkabılar ile taktıkları aksesuarların markaları elmaelma.com'da.
23 2
Taktıkları takılar da giydikleri kadar iddialı ve dikkat çekici. 4 güçlü kadın karakterin üzerinden ilerleyen dizideki bu güçlü kadınların stillerine gelin hep birlikte göz atalım!
23 3
UFAK TEFEK CİNAYETLER: PELİN (BADE İŞÇİL) Bade İşçil’in başarıyla canlandırdığı Pelin karakteri de dizinin "fettan" karakteri Merve kadar iddialı. Onun kadar sinsi olmasa da ağzında bakla ıslanmayan Pelin’in attığı her adımda Merve’nin bir parmağı var diyebiliriz. Bu karakterin de giyimi kendisiyle fazlasıyla özdeşleşen türden. Bodycon kırmızı elbiseler, farklı ve dikkat çekici kesimlerde ceketler, patlayan renkler Pelin’in gardırobunun vazgeçilmezleri.
23 4