Ünlü kadınların günlük randevu stilleri!

Chrissy Teigen, Alessandra Ambrosio ve Diane Kruger hafta sonu sevgilileriyle buluşurken günlük şıklığın güzel örneklerini sunuyor!

Hafta sonu sevgilinizle buluşacak ve sinema-yemek-kahve üçlüsünden oluşan sıradan bir gün geçireceksiniz. Böyle söylemesi çok kolay ama ne giyeceğimizi düşünmeye başladığımızda bütün gardırobu aşağı indirmeden karar veremiyoruz. Bir de yeni tanıştığınız yakışıklıyla buluşuyorsanız, işte o zaman karar vermek daha da zorlaşıyor! Gündüz vakti buluşmaları için 3 ünlü isimlerden stilinden ilham almaya ne dersiniz? İşte Diane Kruger, Chrissy Teigen ve Alessandra Ambrosio ve hafta sonu şıklıkları.. Yeni anne Chrissy Teigen, doğum sonrası hızla eski formuna kavuşurken müzisyen eşi John Legend ile sık sık hava almaya çıkıyor. Kızları Luna’yı dolaştırmaya başlayan çift her zaman çok şık görünüyor. Chrissy Teigen, yeni doğum yapmış olmasına rağmen mini şortu, nude topuklu sandaletleri, yere kadar uzanan ince gömleği ve krem rengi şapkasıyla bohem stili harika yorumluyor.
3 1
Alessandra Ambrosio, nişanlısı Jamie Mazur ile Los Angeles sokaklarında dolaşırken rahat bir kombin tercih etmiş. Kısa beyaz bir jean, crop top beyaz bluz ve çizgili gömlek kombininde rahat espadriller ile tamamlayan ünlü model seçimini rahatlıktan yana kullanmış.
3 2
Diane Kruger ve Joshua Jackson güzel havanın keyfini çıkarırken, çabasız şıklık tanımının örneğini sergiliyor. Hollywood’un en karizmatik oyuncularından biri olan Diane Kruger, koyu renkli jean şortu ve şortunun içine soktuğu lacivert çizgili gömleği ile hafta sonu şıklığının muhteşem örneği!
3 3