İşte ünlülerin merak ettiğiniz güzellik sırları!

Sürekli ekran başında olan kadınların güzellik sırlarını sizler için derledik...

Adriana Lima Pek çok kişinin beğenisini kazanan Adriana Lima'nın güzellik sırlarına geldi sıra. Adriana Lima cildi için çeşitli bakım ürünleri yerine sadece nemlendirici kullanıyor. Güneşe çıkacağı zaman ise güneş koruyucu kremini ihmal etmiyor. Makyajda abartıdan uzak duruyor. Genelde dudaklarında koyu kırmızı parlatıcılar ve gözlerinde ince çekilmiş eyeliner tercih ediyor. Bu onun daha seksi görünmesini sağlıyor. Saçlarında ise genelde orta boyları tercih ediyor. Saçlarının dolgun görünmesi için katlı kesimler kullanıyor. Bronz teniyle uyum sağlayan bakır tonlarında gölgeler kullanıyor ve saçlarını genelde hafif dalgalı yapıyor.
8 1
Tülin Şahin Çok bakımlı ve pürüzsüz cilde sahip olan ve kusursuz fiziğiyle ön plana çıkan Tülin Şahin'in güzellik sırlarına bakalım. Tülin Şahin sabah akşam yüzünüzü çayla yıkarsanız cildinizi sıkılaştırabileceğinizi söylüyor. Göz torbaları şiştiği zaman çay poşetlerini gözlerine koyarak 10 dakika dinlendiriyor. Çiğ pırasa suyu içerek cildinin parlak görünmesini sağlıyor. Göz altlarında koyuluk belirdiğinde taze inciri ikiye bölüp göz altlarına yerleştirerek 10 dakika bekliyor ve ıhlamur çayına batırılmış pamuklarla kompress yapıyor. Cildini beslemek ve yumuşatmak için baldan faydalanıyor. Balı tek başına kullandığı gibi çeşitli ballı maskelerden de faydalanıyor.
8 2
Ebru Şallı Güzellik sırları arasında en önemli yeri spor tutuyor, artık bunu bilmeyenimiz yok, birçok kilolu bayan televizyonda güzel mankenimizi takip ederek spor yapıp zayıflamaya çalışmıştır. Ebru Şallı, günde 1-2 saat spor yapıyor, özellikle doğumdan sonra platese başlayarak hamilelik sonrası eski formuna kavuşmak için epey uğraştı ve başarılı oldu. Güzellik için SPA'nın da çok önemli olduğunu vurgulayan Ebru Şallı, masaj yaptırmayı da ihmal etmiyor. Cilt bakımı, vücut bakımına ayrı bir önem veriyor, vücuttaki ölü derilerin atılması için düzenli olarak hamama giderek kese yaptırıyor. Makyaj da hayatında önemli yer kaplıyor, yalnız makyajdan sonra cilt temizliğini kesinlikle ihmal etmiyor. Düzenli olarak kullandığı cilt bakım kremlerini ihmal etmeyerek cildini sürekli nemli tutuyor ve bu sayede her zaman canlı bir cilde sahip oluyor.
8 3
Nebahat Çehre Yıllara resmen meydan okuyan, onun yaşına geldiğimizde acaba onun gibi güzel kalabilecek miyiz diye merak ettiren Nebahat Çehre'nin güzellik sırlarına bakalım. Nebahat Çehre her gece yüzünü temizlemeyi ihmal etmiyor. Moda ve makyajda kendi saç ve cilt tonuna uygun olan tarzları seçiyor. Kendi için her zaman iyi olanını istiyor. Sigara kullanmıyor. Ekmek ve hamur işi gibi kalorili yiyecekleri sadece kahvaltı zamanında kaçamak yapıyor. Kırmızı et yerine daha çok balığı tercih ediyor. Balığı haftada üç gün tüketmeye çalışıyor. Acıktığında salata yemeye özen gösteriyor. Belki de en önemlisi kendini seviyor ve onu sevenlerle vakit geçiriyor. Günde 2 litre su tüketiyor. Su bardağına limon dilimleri atarak daha çok su tüketilebileceğini tavsiye ediyor. Meyveyi çok sık tüketiyor. Günde mutlaka gram yoğurt tüketiyor. Akşam yemeklerini 19:00-19:30 arası yemeye özen gösteriyor.
8 4