Bu kış çizmeler paçalanıyor!

...

Paçalı çizme olur mu demeyin!


Ünlülerin gözde markası Givenchy'nin , 2012 - 2013 kış kreasyonunda “Shark Lock Fold Over” diye adlandırdığı çizmeler moda oldu.

Bu kışa damgasını vuracak ilk on parçadan biri olan, stilde son nokta paçalı çizmeler, kadınların arzusu haline geleceğe benziyor.
7 1


Hollywood yıldızlarının şu sıralar çok tercih ettiği bu çizmeleri sizin için yakından incelemek istedik. İlk bakışta marjinal görünümü ve dudak uçuklatan 1300 euroluk fiyatı ile dikkatimizi çekti.

Elmaelma'cılar sezonun trendi olan bu çizmelerin alternatif modelleri, bir çok mağazada daha uygun fiyatlara da bulunuyor. Bizden söylemesi!
7 2


Daha çok siyah ve krem tonlarının tercih edildiği bu çizmeler, özellikle eteklerle ve hemen her kıyafetle rahat kombinlenme özelliğine sahip.

Ayakkabıda modernliği temsil eden bu çizmeler üst yüzeyi topuğa kadar inen deri bir parçadan oluşuyor ve binici çizmeleri gibi dize kadar yükseliyor. Adeta bol kesim bir pantolon paçası görünümü hakim.
7 3


Hollywood ikonları arasında trend olan paçalı çizmeler, modada çeşitliliğin son simgesi olarak anılıyor. Giydiği ve yaptığıyla hep olay olan Kim Kardashian’da bu çizmeleri gördüğümüze şaşırmadık.

Elbise ve eteklerle şık kombinler üretmeyi başaran Kardashian, çabasız bir şıklık sergiliyor bu çizmelerle.

Şimdiden New York’un öncüsü olan paçalı çizmeler, modayı takip eden herkesin gardırobunda bulunması gereken zarif bir tercih.
7 4