Göz makyajında beyaz eyeliner trendi!

Beyaz eyeliner kullanmayı hiç düşündünüz mü? Makyaj çantanızdan taşan ürünlerin arasına beyaz eyelinerı da ekleyin!


Bugüne kadar beyaz eyelinerı yalnızca göz kapağınızın iç kısmına sürüyordunuz ve aynaya baktığınızda büyük bir değişiklik beklerken gözlerinizde pek değişiklik olmadığını görüyordunuz.

Bunun nedeni beyaz eyeliner değil göz kalemi kullanmanız ve bu muhteşem makyaj malzemesini yalnızca göz kapağınızın içinde kullanmanız!

Şimdi sizlere beyaz eyelinerı nasıl uygulayacağınızı ve gözlerinizde yaratacağı büyülü bakışları nasıl yakalayacağınızı anlatıyoruz!
9 1

Göz kapağınızın üst kısmına belirgin bir şekilde beyaz eyeliner çekin ve dış kenarından yukarı doğru hafif bir hareket verin.

Göz kapağınızın alt kısmına ve gözünüzün iç kısımlarına yoğun bir şekilde beyaz eyeliner uygulayın ve parnağınızla hafifçe düzeltin.
9 2

Göz kapağınıza Lauren Conrad'ın yaptığı gibi beyaz göz kalemi sürün ve bir far fırçasıyla dağıtın. Göz pınarlarınıza doğru bayez kalemi yoğunlaştırarak uygulayın ve yine far fırçasıyla dağıtın.

Göz kapağınızda oluşturduğunuz beyaz zemin üzerine siyah eyeliner çekin. Alt kirpik diplerinize beyaz eyeliner uygulayın. İşte sonuç mükemmel.
9 3

Eğer gözünüze çekeceğiniz bembeyaz eyeliner çizgilerine bir türlü ısınamadıysanız, bu makyaj trendini şampanya rengi, hafif ışıltılı eyelinerla deneyin.

Parıltılı şampanya rengi eyelinerınızla kuyruklu göz makyajı yapın. Alt kirpik diplerinizi aydınlatmayı unutmayın.
9 4