Güzellik dünyasındaki son yenilikler

....



Size bir iyi, bir de daha iyi iki haberimiz var hanımlar. Teknoloji anti-aging alanındaki gelişmelerini inanılmaz boyutlara getirdi. En güzeli de bunları alışık olduğumuz kozmetik marketlerin raflarında bulmaya çok az kaldı! Artık yaşlanınca nasıl görüneceğinizi gösteren programlar indirmenize gerek yok!

Şu an biz size bu gelişmeleri anlatırken bile onlarca deney olumlu sonuçlarla raporlanıyor.
10 1


Birkaç yıl içinde makyajınızı siler gibi kırışıklarınızı silebileceğinizi biliyor musunuz? Revance isimli bir ilaç botoks enjeksiyonlardaki gibi botalinum toksini içeriyor. Bu bakterinin deriyi yenilemek gibi bir görevi var. Özellikle kazayaklarında etkisi ispatlandı. Demotolog Fredric Brandt çok yakında hiyalüronik asit içeren pedlerle bu kremi evde uygulayabileceğimizi söylüyor.
10 2


Şu an sadece seçkin dermotologların kullandığı ve yıldızların yaptırabildiği lazer tedavisini evinizin banyosunda, saç kurutma makinesinin hemen yanına koyabileceğiniz günler çok yakında! Kalojen üretimini hızlandıran sarı ışık, cildi yeniliyor, sivilce ve lekeleri yok ediyor, kırışıkları siliyor. Bu lazeruygulamasının satın alacağınız kadar uygun hale gelmesine de sadece birkaç yıl kaldı.
10 3


Bu başta çok sevindirici gelmese de, duş almaya bile zamanınızın kalmadığı günleri düşündüğünüzde yüzünüzü güldürecek. Gelecekte banyo yapmak için suya ihtiyacınız olmayacak. Şimdi evcil hayvanların temizliğinde kullanılan karbon fiber vakumlar insanlara uyarlanacak. Hem daha etkili ölü hücre tahliyesi, hem de cildinizin ekstra mineral ihtiyacı tek seferde karşılanmış olacak. Köpüklü bir banyo, sadece keyif için olacak!
10 4