Güzellik modası trendleri!

Modaya uygun olarak değişen tek şey kıyafetlerimiz değil. Saçımızın ve kaşlarımızın şekli, makyaj ve estetik algılarımız da moda ekseninde şekilleniyor.


Eski resimlere baktığımızda görünüşümüzden nefret ediyoruz. Koyun gibi permalı saçlar, yuvarlak kaşlar ve dudak kalemi gibi kötü alışkanlıklarımızı 90'lı yılların tozlu sayfalarında bıraktık bile.

Podyumlarda yürüyen mankenlerin makyajları dikkatinizi çekti mi? Sonbaharda ne giyeceğimizi irdelediğimiz gibi nasıl görüneceğimizi de irdeledik. İşte bu sonbaharın podyumlardan yüzümüze yansıyan güzellik trendleri!
7 1

Dramatik ve romantik kirpikler bu sezon favorimiz. Abartılı ve zengin kirpikler için bolca takma kirpiğe ve rimele ihtiyacınız olacak.

Eğer takma kirpik kullanmak istemiyorsanız, takma kirpik etkisi yaratan rimellerden kullanabilirsiniz. Birkaç kat uygulayacağınız rimelle gözleriniz mükemmel görünecek.

Takma kirpik takabiliyorsanız, her seferinde tekli kirpiklerle uğraşmanıza gerek yok. Abartılı bir görünüm için bütün takma kirpiklerin birçok çeşidini bulabilirsiniz.
7 2

Eskiden neredeyse ip gibi incecik yaptığımız kaşlarımız artık kalınlaşıyor. Bu sezonun bir diğer güzellik trendi olan kalın kaşlar sahip olmak çok kolay.

Kaşlarınıza her gece yatmadan önce bir pamuk yardımıyla badem yağı sürerek bakım yapın. Kaşlarınızın kalınlığı kadar düzgün şeklinin de önemli olduğunu unutmayın.

Makyaj yaparken kaşlarınızı da boyamayı ihmal etmeyin. Bunun için kaş kalemi veya göz farlarına benzeyen kaş boyalarından kullanabilirsiniz. Eğer hiçbirini temin edemiyorsanız kaş renginize uygun açık ya da kahverengi, mat bir far ya da kurşun kalem kullanabilirsiniz.
7 3

Biz kadınlar makyaj yaparken en çok dudaklarımızı boyamayı seviyoruz. Geçen sezonun aksine mat ve solgun renkler yerine bu sezon sıcak renklerde parıltılı rujlar çok moda.

Christian Dior'un defilesindeki gibi taşlı ve simli dudaklarla sokaklarda dolaşamayacak olsak da simli rujları kullanabiliriz.
7 4