Hafta sonu için kombin önerileri

...


Yeni köşesinde ELMAELMA, sizi her hafta moda geçit törenine davet ediyor. Tepeden tırnağa rahat, şık, modern bir haftasonu geçirebileceğiniz kombinler yaratıyor.

Kadifenin, dantelin ve derinin rekabetinin arasından enerjisi yüksek bir kombin yarattı editörümüz. Siyahın her tonunu ve bordonun hakimiyet gösterdiği parçaları bir araya getirdik.

Tayt üzerine tshirt ve sweatshirtlerle bot kombinleri ve kalın yün hırkalar şu sıralar caddelerde en çok karşılaştığımız kombinlerden.

Siyahın vazgeçilmezliğinden ve bordonun büyüsünden etkilendik bu hafta. Sokak stiliniz seçtiğimiz bu parçalarla her zamankinden daha dikkat çekici olacak.
9 1

Deri parçalar ve deri detayları sezonun trendlerinden. Bu haftasonu bizim tercihimiz de sıradan bir taytla veya jeanle dışarı çıkmamak. Topshop’tan aldığımız bu parçayla hem şık, hem trend hem de çok ama çok rahatız. Seçtiğimiz deri görünümlü tayt, diz kapaklarını örten örme kısmıyla binici taytlarını andırıyor.
9 2

Baskılı, taşlı ve düz tshirtler her daim can kurtarıcı parçalardan. Beyaz üzerine yazılı bir tshirt beğendik Topshop’tan. Sizin de üzerinize çok yakışacağına eminiz.
9 3

Siyah ve bordonun zarif birlikteliğinden oluşan iki iplikli, uzun yün bir hırka giyiyoruz Topshop’tan. Bu hırkanın bir özelliği de, ribanalarında siyah belirgin detaylarının öne çıkarılması.
9 4