Hafta sonun eğlenceli sporları burada!

Hafta sonunu kendini yeniden keşfederek geçirmek isteyenlere ELMAELMA önerileri!



Hafta sonu için hala bir plan yapmadıysanız size harika spor önerileri hazırladık. Stresten ve yoğunluktan uzak kalmak istiyorsanız bu exreme sporlardan biri size göre olabilir!
10 1

Yapay zirve


Bir dağa tırmanıyormuş hissi veren yapay duvarlara tırmanarak içinizdeki adrenalini ortaya çıkarabilirsiniz. Amaç, denge ve esnekliği kullanarak zirveye ulaşmak! İyi bir tırmanışın püf noktası birçok şeyi aynı anda düşünmek ve uygulamaktan geçiyor.Denge, esneklik, güç ve bir sonraki adımın önceden planlanması önem taşıyor.
10 2


Dersin başında kullanacağınız malzemeleri tanıyorsunuz. İki el ve iki ayağınız duvarla sürekli temas halinde oluyor. Tırmanış ve inişte her seferinde bir noktayla hareket ediyor ve diğer üç noktayla tutunmaya devam ediyorsunuz. Duvarın yüksekliğine göre farklı tırmanışlar yapılıyor.
10 3

Orienteering


İngilizce bir kelime olan orienteering, harita ve pusula kullanarak, özel bir topografya üzerinde işaretlenmiş bir dizi kontrol noktasını bulmak anlamına gelir. Genelde düşünce sporu olarak tanımlanır çünkü harita okuma ve hızlı karar verme gibi özellikler gerektirir.
10 4