Hayallerinizden vazgeçmeyin!

Hayallerinizin son kullanma tarihi olmadığı gibi, onlardan vazgeçmemeniz için de bir çok nedeniniz var!


Son günlerde kendinizi kötü hissediyorsanız, bunun nedeni işiniz ya da belki de bulunduğunuz yerden duyduğunuz memnuniyetsizlik...

Kendinizi nerede ve nasıl hayal etmiştiniz ve şimdi neredesiniz?Kendinize acımasız davranmanıza gerek yok! Hayallerinizin son kullanma tarihi asla yok. Her zaman hedeflerinize ulaşmak için yeterli imkana ve zamana sahipsiniz.

Başkalarının sizi hayallerinizden uzaklaştırmasına izin vermeyin! Gerçekten denemeden neleri başarabileceğinizi asla bilemezsiniz.
8 1

Deneyip başarısız olmak, acaba nasıl olurdu diye düşünmekten daha iyidir!

Bazı hayaller ürkütücü olabiliyor, özellikle de çok çaba sarfedip, sınırlarınızı zorlamak gerekiyorsa…

Hedeflerinize ulaşmaya çalışırken, birçok zorlukla karşılaşacaksınız. Bu zorlukları aşacak güçte olduğunuzdan emin olun!

Umudunuzu ve başarma azminizi kaybetmeyin!
8 2

Hayallerinize ulaşmayı hakediyorsunuz! Bazen ne kadar uzak, imkansız ve zor görünseler de, mutlu ve başarılı olmak, hedeflerinize ulaşmak sizin en büyük hakkınız.

Hiçbir şey kolay elde edilmiyor! Bunun bilincinde olun ve olumsuzluğa kapılmadan isteklerinizi hakettiğinizi ve bunun için çabaladığınızı düşünün!
8 3


Eğer yeterince kendimizi hedefimize adarsak, bir gün mutlaka bu çabalarımızın karşılığını alırız.

Birşeylerin hemen değişmesini beklemeden sabırla hedefinize ulaşmak için çalışın. Kendinize küçükten büyüğe doğru bir hedefler basamağı oluşturun ve küçük ama sağlam adımlarla ilerleyin!
8 4