Hızlı ve seksi makyaj uygulamaları!

Hızlı ve seksi makyajın püf noktalarını sizinle paylaşıyoruz! Ayna karşısında saatler harcamadan muhteşem görüneceksiniz!


Seksi ve cazibeli bir havaya sahip olmak için saçlarınızı kabartmanız ve siyah eyeliner sürmeniz asla yeterli değil!

Hazırlanırken her ayrıntıyla ne kadar uğraştığınızı, makyajınız güzel olmayacak diye telaşlandığınızı belli etmemeniz gerekiyor. Bu nedenle içinizdeki fırtınayı bastırmaya , zarafet ve tarifsiz bir kabiliyete de ihtiyacınız var!

Sizi bu kadar karmaşık bir hazırlanma faslından kurtaracağız! İşte yalnızca 30 saniyenizi alacak ve sizi yaşadığınız telaştan sonsuza kadar kurtaracak makyaj tüyoları!

Artık hazırlanma telaşınızın yerini dışarı çıkmak için hazırlandıktan sonra keyifle yudumlayacağınız kahvenin keyfi alacak!
9 1

Seksi kadınlar aynı zamanda da cesaretli kadınlardır. Göz kapağınızda bile farklı bir renk denemeye korkuyorsanız hayalinizdeki imaja nasıl bürüneceksiniz?

Göz kapaklarınıza uygulayacağınız altın rengi metalik far bakışlarınızı tamamen değiştirecek. Her zaman kullandığınız bronz tonlardaki farları sürerek ya da solgun kahveler kullanarak kaytarmaya çalışmayın!

Gerçek altın rengi göz kapaklarınızı eyeliner uygulamadan sadece kirpiklerinize uygulayacağınız maskarayla gündüz de kullanabilirsiniz.
9 2

Masum gözlerinizi ortaya çıkaracak pembe yanaklar için krem allıkları kullanırsanız en doğal görünümü elde edersiniz.

Krem allığınızı elmacık kemiklerinizden şakaklarınıza doğru sürün. Ve dudaklarınıza hafif pembelik veren parlatıcı uygulayın.

Lolita kıvamında masum bir seksapel için gözlerinize açık renk hafif parlak far ve biraz rimel uygulayın! İşte bu kadar!
9 3

Pembe dudaklara sahip olmak için saatlerce dudaklarınızı ısırıp durabilir ya da kolay yolu seçebilirsiniz.

Açık pembe rujunuzu dudadığınıza uyguladıktan sonra fazlalığı bir peçete yardımıyla alın. Rujunuz daha doğal görünecektir.

Ya da lip tint, sıvı renklendiricilerden kullanabilirsiniz.

Pembe dudaklarınızı koyu göz makyajıyla tamamlayın. Bu makyajla fazla allık kullanmanızı önermiyoruz.
9 4