İlişkinin olmazsa olmaz kuralları!

İlişkinizi ayakta tutan bazı resmi olmayan kurallar var. Bunları bildiğinizde mutlu bir birliktelik sağlamak daha kolay.


Sizin için çok önemli olan ilişkiniz bazen istemediğiniz gibi gidebilir. Bu aranızda yazılı olmayan ama uyulması gereken bazı kurallara aykırı gittiğinizin bir göstergesidir.

Her zaman mutlu ve bir ömür boyu birbirinize bağlı olmak istiyorsanız, oldukca önemli olan birkaç kurala göz atmanızda fayda var. Bu kurallar ilişkinizin temelini sağlamlaştırıcak ve ilişkinize yeni bir boyut katacak!
11 1

Dikkatli savaşmayı seçin

İlişkilerde uzlaşmaya açık olmak zorunluluktur ama her küçük detayı da analiz etmeniz gerekir.

Kafanızdan geçen isteklerinizi istediğiniz zaman alamamanız normal, her şeyin düşünülmüş bir zamanı var ve siz doğru zaman için beklemelisiniz.Yalnızca bu şekilde ilişkiniz yaşamaya değer olur.

İstediklerinizi elde etmek için bariz savaşlar vermekten vazgeçin. Sürekli çatışma halinde olmak, ilişkinize tehlikeler yükler ve her şey olumsuz gözükmeye başlar.
11 2

Ailesine karşı sırtınızı dönmeyin

Ailesini ve arkadaşlarını olduğu gibi kabul etmeniz kesinlikle ilişkinin en önemli kurallarından biri.

Sevgilinizin çevresi sizin doğrularınızla yaşayan insanlar olmayabilir, onlara sırtınızı dönmek hatta sevgilinize de onlarla görüşmemesi gerektiğini söylemek sizin için hiç iyi olmayacaktır.

O insanları sevmeseniz bile empati kurarak bazı harektlerini hoş görebilirsiniz.
11 3

Kişisel gizliliğinizi koruyun

Çok samimi arkadaşlarınızla eşiniz hakkında konuşurken ya da sosyal medyada ilişkiniz hakkında bir şeyler paylaşırken dikkatli olmalısınız.

Her detayı insanlarla paylaşmak yerine kendi özelinizde yaşamanız ilişkiniz için dha iyi olacaktır. Çift olarak ilişkiniz için bazı gizlilik kuralları koymalı ve o kurallara uymalısınız.

Aynı şekilde birbirinize de özel alanlar bırakmalı ve bir süre sadece kendinizle ilgilenmelisiniz.
11 4