İlişkinizi sabote etmeyin!

Mükemmel bir ilişki nasıl sabote edilir? Bu hatalara düşmeyin ilişkinizi mahvetmeyin! İlişkinizi yıpratacak bu davranışlardan uzak durun...


İlişkinizi canlandırmaya çalışırken aslında yolunda giden problemsiz ilişkinizi sabote ettiğinizin farkında mısınız?

Sakin, sevgi dolu karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde ilerleyen ilişkinizi, daha çılgın, eğlenceli ve vahşi bir şekle sokmak bir geceliğine güzel ve heyecan verici bir deneyim olabilir. Fakat sürekli bu şekilde davranmak acaba ilişkinizi yıpratır mı?
9 1

Erkeklerin çoğu seksi, cilveli, aşırı istekli, sekste yenilikler denemeyi ve çılgın fantezileri seven kadınlar istediklerini söyleseler de, sürekli bu şekilde davranmak erkekler için de abartılı bir durum.

Aşırı seks düşkünü bir kadın gibi davranmaya başladığınız zaman sevgiliniz size ayak uyduramadığını hissedebilir.

Birçok kadın aşırı seks düşkünü davranışların, en az seks isteksizliği kadar ilişkiye zarar verdiğini düşünemiyor.

Her ilişkide olduğu gibi sizin ilişkinizde de varolan yatak odası rutinlerine heyecan katmak istemeniz çok güzel fakat abartmamaya dikkat edin.
9 2

Sevgilinizin arkadaşlarıyla ya da asadece sizin tanıdığınız başkalarıyla flörtleşmeden duramıyorsanız, sevgiliniz kendini istenmeyen adam olarak görmeye başlayacaktır.

Diğer erkeklerin ilgisi çekmeye çalışmanız, sevgilinize ondan yeterince hoşlanmadığınıza dair yanlış mesajlar gönderir. Partnerinize biraz daha fazla ilgi göstermeye ve sevginizi belli etmeye çalışın.
9 3

Değer verdiğiniz bir kariyerinizin olması takdir edilecek birşey, fakat sürekli olarak sevgilinizi işinizden dolayı ihmal ediyorsanız, kendini ikinci plana atılmış hissedecektir.

Sıksık ortaya çıkan son dakika toplantıları, müşterilerle yediğiniz akşam yemekleri, gece yarısına kadar uzayan fazla mesaileriniz varsa bir erkekle değil işinizle sevgilisiniz demektir.

Öncelikle ne istediğinize karar vermelisiniz. Eğer gerçek bir ilişki istiyorsanız iş dışında da bir hayatınız olmasını sağlayın. İlişkinize de işiniz kadar emek harcayabilirsiniz.
9 4