İlişkinizin yürümeyeceğini gösteren 7 işaret!

Bazen ilişkimizde kötü şeyleri görmezden geliriz. İşte bu 7 işaret ilişkinizin yürümeyeceğini gösteriyor!

Bazen ilişkimize dışardan bakmak bize problemleri çözmemizde yardımcı olabilir. Fakat bazı ilişkiler yolun sonuna gelse de bunu kabul etmek istemeyebiliriz.

Çözemediğimiz problemleri kişisel başarısızlık gibi algılamak, ilişkimizdeki sorunları çözmek için inatlaşmak yerine kendimizi hayatın akışına bırakmamız gerekir.

Ne kadar acı verici olsa da bir noktada ilişkimizin artık yürümeyeceğini anlamamız gerekir.

İşte ilişkinizin bitiş çizgisine vardığını gösteren 7 işaret!
9 1

İlişkinizin yürümeyeceğinin en büyük kanıtı sevgilinizin sürekli olarak birşeylerden şikayet edip sizi değiştirmeye çalışması.

Nasıl giyindiğiniz, nerede çalıştığını ve kiminle arkadaşlık ettiğiniz gibi büyük şeylerden bahsediyoruz. Eğer hayatınızdan sıkılıp yeni şeyler denemek istiyorsanız, o zaman bir problem yok.

Fakat, sevgilinizle olmak için kendi hayatınızda büyük değişimler yapmaya pek istekli değilseniz, o halde bu ilişkiye daha fazla devam edip kendinize zarar vermeyin.
9 2

Eğer siz sevgilinizi değiştirmeye çalışıyorsanız ortada yine bir terslik var demektir. Sevgilinizi olduğu gibi kabul etmeli ve o haliyle sevmelisiniz.

Sevgilinizi olmadığı biri haline dönüştürmeye çalışmak hem sizi hem de onu mutsuz edecektir.

Onu olduğu gibi kabullenemiyorsanız belki de aradığınız kişi o değildir.
9 3

Eğer sevgilinizle farklı hayatlarınız varsa bir ilişki yaşayabilmeniz için sizi birleştiren ortak bir zemin olması gerekir.

Hayatlarınız ne kadar farklı da olsa hiçbir sorun yaşamadan bu ortaklığı sağlayabiliryor, aynı konumda durabiliyorsanız ne mutlu!

Fakat eğer işler yürümüyor ve bulunduğunuz konumlar, yaşadığınız hayatlar kesişmiyorsa elveda deme vakti gelmiştir.
9 4