Kadının makyaj çantasında olması gerekenler

Kadınların makyaj çantasında bulunması gereken makyaj malzemeleri nelerdir? Ünlülerin makyörü Burçin Göksu anlatıyor.


Kadınların çoğu, devamlı çalıştıkları ve makyaja düşkün oldukları için, makyajın kalıcılığını arttırma amaçlı tazelemeyi tercih eder.

Evet, makyaj ve kozmetik ürünlerini bolca alıyorsunuz ama günlük kullanımda ne kadarını yanımızda taşıyorsunuz? Açıkçası bu sorunun cevabı kişinin günlük yaşam rutinine göre değişir.

Tüm makyaj malzemelerini gün boyu yanınızda taşımak imkansız! Bu yüzden ya bir defada makyaj yapıp evden çıkmak ya da yanımızda taşımak gerekiyor.

11 1

Göksu, bu hafta bu konuyla ilgili sayısız mail aldığını dile geitrerek başlıyor anlatmaya. Kadınların makyaj çantasında neler olmalı? Biz de, can kulağıyla dinliyoruz Göksu'yu.
11 2

Unutulmuş veya yeni fark edilmiş tüylerin hızla ortadan kaldırılması için bir cımbız mutlaka makyaj çantanızda yer almalı.
11 3

Sizin sağlıklı ve dinamik göstermesini sağlayan bir kozmetik arkadaşınız. Yüzünüze renk katmak için kremsi allıklar kullanabilirsiniz.

Göksu, gündüzleri genelde krem bazlı allıkları kullanmanızı öneriyor. Bu ürün, hem doğal ve daha fresh görünmenizi sağlar.

Bu üründe Göksu'nun önerisi MAC krem allıklar.
11 4