Kadınlar için seksin karmaşık detayları!

İnsanların üzerinde en çok düşündüğü konu seks olsa da işin içinden çıkamıyoruz. Biz kadınlar seksi hem seviyor, hem de ondan nefret ediyoruz!


Kadınların da erkekler kadar seks düşkünü olduğu artık bir sır değil. Seksten kaçan, uzak duran, ayıp gören kadın imajı artık çoktan tarihe karıştı.

Çalışan kadınlar, hayatın her alanında sorumluluk sahibi kadınlar, mükemmel ev kadınları... Peki biz kadınlar her istediğimizi kolayca elde ederken konu yatak odasına gelince neden kapı eşiğinde duruyoruz?

Neden seks yapmayı reddediyor, neden üşeniyor ve neden erteliyoruz?

İşte biz kadınlara yatak odamızın kapısını rahatça açtıracak tavsiyeler ve seksten uzak durmamızın asıl sebepleri!
8 1

Güne başlamanın en güzel yolu, kuşkusuz aşk dolu bir sabah seksi!

Biz kadınlar sabahları uykumuzu almış ve daha sıcacık yatağımızdan çıkmamışken sevgilimizin bizi kollarına almasını herşeyden çok istiyoruz. Fakat bu aşk dolu sabahlarla aramızda birkaç küçük engel var.

Sevgilimiz bize dokunduğunda tamamen kusursuz olmak istiyoruz ve bu endişe bizi herşeyi unutup kendimizi yanımızdaki yakışıklının kollarına bırakmaktan alıkoyuyor.

Yüzümüzdeki sivilceler, duş almamış olmamız, saçlarımızın dağınıklığı.... Bahanelerimiz saymakla bitmez.

Yalnız unutmayın ki, eğer siz daha yeni uyanıp yüzünüzü bile yıkamadıysanız sevgiliniz de sizinle birlikte yeni uyandı!

Eğer çok rahatsız oluyorsanız telefonunuzun alarmını birazcık erkene kurun ve kendinize çeki düzen vermek için 15 dakikanızı ayırıp sevgilinizin yanına geri dönün!
8 2

Her ne kadar bir ailenin sorumluluğunu erkekler üstleniyor gibi görünse de asıl yükü omuzlayan biz kadınlarız.

Bulaşık, çamaşır , çocukların bakımı, temizlik derken bir de ne görelim aynaya baktığımızda üstünde çamaşır suyuyla lekelenmiş eski bir eşofman, saçları dağılmış, bakımsız bir kadın karşımızda!

Elleriniz ne kadar çamaşır suyu koksa da nazik bir kadın olduğunuzu unutmayın! Bir kadın olduğunuzu unuttuğunuz zaman seksten de uzaklaşırsınız.

Bunun olmasına izin vermeyin! Temizlik yaptıktan sonra üzerinizdeki kıyafetleri değiştirip, hafif bir makyaj yapın ve saçlarınızı güzelce toplayın!

Kendinizi daha iyi hissedecek ve hayatta seks diye birşeyin olduğunu hatırlayacaksınız!


8 3

Kişisel bakım biz kadınların en büyük tutkusu! Fakat bazen üşengeçlik yapıp kendimizi ihmal ettiğimiz günler de yok değil!

İtiraf etmek gerekir ki, kimse kendini ojesiz, ağdasız ve pedikürsüz seksi hissedemez!

Kişisel bakımınızı bir düzene oturtursanız her zaman bakımlı ve temiz olacak ve kendinizi seksi hessedeceksiniz!
8 4