Kadınlar en sık neden terk ediliyor?

Yeni biriyle tanıştınız, her şey çok güzel gidiyor, mutlusunuz, huzurlusunuz fakat bir anda terk ediliyorsunuz! Tanıdık geldi mi?


Seviyor seviliyorsunuz, mutluluk adeta damarlarınızda dolaşıyor… Artık hayatınızda aşık olduğunuz bir adam var.

Aa, o da ne? Adam sizi terk etti bile! Peki neden?
6 1

Kadınlar olarak ilişkinin daha ilk gününden farkında olmadan karşımızdaki insana çok pozitif enerjiler yüklüyor, kesinlikle onunla bir gelecek kurmak istiyoruz.

Erkeklerle kadınları ayıran bazı net çizgiler var. Kadınlar yapısı gereği biraz aceleci davranabiliyor aşk konusunda… Bu baskıyı hisseden erkekte kaçma yoluna gidiyor.

Erkek, kadınının ciddi hisler besleyip, evlenme planları yapmasında aşırı korkuyor ve bir anda ortadan kayboluyor.
6 2

Erkekler, bu ilk evreleri daha sindirerek, kafalarında herşeyi ölçüp biçmeden yana. Yani siz onunla olacak çocuğunuzun adını düşünürken, o daha 'Acaba uyumlu bir çift olabilir miyiz' diye düşünüyor.

Yapmanız geren onun da yapmış olduğu hareket aslında. Biriyle tanıştığınızda, ilişki yaşarken, ailesi, çevresi, işi, sorumlulukları, uyumunuz, kültürlerinize kadar herşeyi düşünmeniz, kafanızda ölçüp bitmeniz gerekir.
6 3

Biz kadınların yaptığı en büyük hatalardan biri de hemen yelkenleri suya inndirmek. İlişki rayına oturup, karşımızdaki insana güven duymaya başladığımız an ipleri onun eline veriyoruz.

Bu son derece hatalı bir hareket! Hiç bir erkek karşında güçsüz, kendi fikirleri olmayan, bütün topu ona atan, bütün teslimiyetiyle her denileni yapan bir kadın istemez. İlk hoşuna gidebilir fakat bir süre sonra sıkılır.
6 4