Kadınların en çok söylediği 7 yalan!

Biz kadınlar kabul etmek istemesek de ilişkimizde küçük yalanlara sıkça başvuruyoruz. İşte sevgilmize söyleyip de kabul etmediğimiz 7 beyaz yalan...


Bir ilişkide yalan söyleyen sadece erkekler değil! Erkeklerin bize söylediği yalanlar gibi, bizim de erkeklere yalan söylememizin en genel sebebi tartışmadan kaçınmak. Ancak, yalan söylemek bir ilişkide her zaman problemlere yol açar.

İşte kadınların erkeklere söylediği ama asla kabul etmediği yalanlardan bazıları…
9 1

Kadınların çoğunluğu para yerine aşk için evlenmeyi tercih eder. Ama en çok söylenen yalanlardan biri de erkeğin ne kadar paraya sahip olup olmadığının hiç bir önemi olmadığı...

Bizler hayat arkadaşlarımızı gelir düzeylerine göre seçmezken, maddi zorluklar gerçekten hayatı bize zindan edebilir. Özellikle de maddi sıkıntılar bizi, aile kurmak gibi hayattan beklediklerimize sahip olmaya engel oluyorsa! Dememiz o ki, aşk tabii ki paradan önemli ama birçok kadın nasıl geçineceğini de bir kriter olarak aklında tutuyor.
9 2

Sevgilisinin ya da eşinin ailesiyle gerçekten iyi anlaşan kadınlar da var tabii ama partnerlerinin ailesinden hoşlanmayan kadınlar bunu itiraf etmek yerine yalan söylemeyi tercih ediyor. Karşınızdaki birine ailesinden hoşlanmadığınızı söylemeniz gerçekten çok gücendirici olabilir, öyleyse birçok kadının bu konuda yalan söylemesi sizi şaşırtmamış olmalı!
9 3

Birçok kadın spora gerçekten ilgi duyuyor ki bu harika, fakat bir o kadarı da spora tahammül edemiyor.

İlişkinin başında futboldan hoşlanıyormuş gibi davranan kadınlar izledikleri şeye tahammül edemeseler bile saatlerce hiçbir sorun yokmuş gibi oturuyorlar. En iyisi en başında dürüst davranıp bu işkenceye katlanmamak.
9 4