Kâkül modelleri en güzel ünlüler!

Yüz hatlarınızı vurgulayan muhteşem kâküllerden uzun süre önce vaz geçtiyseniz şimdi kuaföre gidip biraz tarz yaratmanın tam zamanı! İşte ünlülerden en güzel kâkül modelleri!


Bazıları kâkülleri çocuksu ve demode bulsa da, Hollywood'un kadınları bu fikri değiştirebilir.

Yana ayrılan, küt, kısa, kırpık ve yuvarlak kâküller kadınların güzelliğini vurgularken aynı zamanda tarzını da yansıtıyor.

Eğer saçlarınızı elden geçirmeyi düşünüyorsanız, mutlaka seksi ve hareketli kâküllere bir göz atmalısınız!

İşte Hollywood'un en güzel 7 kâkülü!
8 1
New Girl dizisinin yetenekli güzeli Zoey Deschanel, tartışmasız Hollywood'un en güzel kâküllerinin sahibi!

Zoey Deschanel'in kâkülleri güzel oyuncunun imzası haline geldi ve bugün elde ettiği şöhrete katkısı büyük.

Bu muhteşem kâküllerin sırrı, Deschanel'in kalın saç tellerinde ve siyah saçlarında gizli. Deschanel kahküllerini asla tek bir modelde kullanmıyor, her seferinde saç modeline göre kâküllerini şekillendiriyor.
8 2

Kızıl, sarı ya da ne renk olursa olsun, Emma Stone'un seksi kâkülleri kıskanılmayacak gibi değil!

Eğer Easy A filmindeki kızıl afet görünüşünü kendinizde deneyecekseniz, saçlarınızı kuruturken yuvarlak saç fırçası kullanmalısınız.

Önceden bir maşa ya da bigudiler yardımıyla şekillendirdiğiniz saçlarınızı yuvarlak bir saç fırçası ve fön makinesiyle düzeltin.

Özellikle yana ayıracağınız kâkülünüzü yuvarlak fırçaya dolayın ve fön makinesinin altında birkaç saniye beklettikten sonra yana doğru tarayın.
8 3

Sefiller filminin çekimlerine başlamadan hemen önce saçlarını eski Hollywood'un görkemli tarzıyla şekillendirdi ve sonuç muhteşem oldu.

Kısacık kesilmiş, kırpık saçlarıyla büyük beğeni toplayan Hathaway, pixie kesim saçları popülerliğe kavuşturan isim oldu.

Güzel, narin boyunları açıkta bırakan ve kadının zerafetini vurgulayan bu saç modeli bir de kâküllerle birleşince ortaya Anne Hathaway'inki gibi unutulmayan bir görünüm çıkıyor.

Bu kahkülleri isterseniz yana doğru tarayın, şekillendirici ürünlerle kabartın, hareket verin hatta hafifçe yukarı dikin!

Islak saçlarınızı beş dakikada kurutup taradıktan sonra elinize bir miktar saç şekillendirici köpüklerden sıkın. Saçlarınızı parmaklarınızla şekillendirin ve işte muhteşem kâkülleriniz hazır!
8 4