Kadınları sekste vahşileştirmenin 5 yolu!

Seks ve ilişki uzmanı Gabrielle Morrisey, sekste kadınları vahşileştirmenin ipuçlarını sizlerle paylaşıyor...


Birçok erkek kadın partnerlerini uzun yıllar süren evlilik ve ilişkiden sonra dönüştükleri “İdeal eş” tiplemesinden, yatak odasında daha cesur ve ateşli kadınlara dönüştürmenin yolunu arıyor.

Bu amaç doğrultusunda hareket eden erkekler yatak odasında partnerlerini canlandırmak için bir sonuca ulaşmayan başlangıçlar yapıyor ya da seks sırasında normal hareketlerinden daha coşkulu davranarak eşlerinin korkmasına, utanmasına kadınların kendilerini reddetmesine neden oluyor.

Kadınlarsa alışık olmadıkları bu durum karşısında tedirginleşiyor, korkuyor ve seks konusunu tekrar gündeme getirmeye korkuyor.

Tıpkı herkesin damak zevkinin farklı olması gibi, seks zevkleri de kişiden kişiye değişir. Herkesin sekste sevdiği ve sevmediği bazı şeyler var.
8 1

Bazı insanlar sekste yeni şeyler deneme konusunda daha açık olurken, bazıları da alışık olmadıkları şeyleri denemeyi kesinlikle reddediyor.

Yeni olasılıklara açık iki partner bir araya geldiğinde, daha deneysel ve çok seçenekli bir seks hayatına sahip olmaları kolaylaşır. Fakat partnerlerden biri bu konuda isteksizse onu cesaretlendirme görevi diğer partnere düşüyor.

Yatak odasında kadınları cesaretlendirmenin iyi ve kötü yolları var. Partnerinize hiçbir şey söylemeden ona sürpriz hareketler yapmak genellikle başarısızlıkla sonuçlanır.

Birden bire ortaya atılan radikal öneriler, başarılı olmaktan çok uzakta. Bu doğrultudaki bir davranış, partnerinizi teşvik etmekten çok neden böyle bir değişime ihtiyaç duyduğunuz sorusuna yöneltir.
8 2

Kendi çekiciliğinden şüphelenmeye başlayan kadın artık partnerini tatmin edemediğini ve beğenilmediğini hisseder.

Öz güveni alt üst olan kadınlar partnerlerinin başka bir ilişkiye yöneleceklerinden korktukları için sekste yeni şeyler denemek isteyebilir fakat bu sizin istediğiniz durumdan çok uzak bir sonuç olur.

Partnerinizi seks deneylerine zorlamak ve endişelendirmek yerine, partnerinizin kendine güvenini besleyecek pozitif davranışlara yönelmelisiniz.

Yatakta eğlenceli oyunlar yaratmak için harcadığınız çaba kadar partnerinizin seksapelini, arzularını ve çekiciliğini arttırmak için de uğraşmalısınız.
8 3

Partnerinizden bir şey yapmasını isteyin ve bunu alıştığınız seks düzeninizden farklı ve bir anda gelen 180 derecelik bir değişimden çok romantik bir eyleme çevirin.

Her gün partnerinizin ne kadar güzel ve çekici olduğunu vurgulayın. Bunu yaparken inandırıcılığınızı kaybetmemek için sözlerinizde abartıdan uzak durun.
8 4