2012 Sonbahar - En iyi saç modelleri

...



Saçlarınızı yenilemek de gardrobunuzu yenilemek kadar eğlenceli. Bu sezon podyumlardan çıkan, yeni ve beklenmedik modelleri denemekten korkmayın.
10 1

Keskin renkler


Miuccia Prada'nın 'Sanal prenses' görünümü olarak adlandırdığı modelleri yaratmak için tasarımcı Guido, platin sarı , beyaz, kırmızı, siyah renklerlerde postişler kullanıyor. Önce saçları geriyo doğru fönlüyor daha sonra saçların arkada kalması için şekillendirici bir jel sürüyor. Saçlara postişleri ekledikten sonra dümdüz bir fön çekiyor.
10 2

Sleek atkuyruğu


Chanel defilesinde herkes pullu kaşlara bakarken biz, saç tasarımcısı Sam McKnight'in yaptığı uzun ve dümdüz at kuyruklarından gözlerimizi alamadık. Saçlar dümdüz yapıldıktan sonra sımsıkı bağlanmış. Lastik toka yerine saçın kendisiyle bağlanmış gibi durması da ayrıca çok şık.
10 3

Mücevherle süslenmiş saç aksesuarı


Dolce & Gabbana defilesinde kusursuzca süslenmiş topuzların ilham kaynağı Meryem Ana'ydı. Saç tasarımcısı Guido, saçları ortadan ayırıp, kulakkların üzerinden arkada yarım at kuyruğu şeklide topluyor. Saçlara parlaklık kazandırmak için biraz argan yağı sürüyor ve topuzu firiketelerle tutturuyor. Son olarak incilerle, çiçeklerle, mücevherlerle donanmış saç bantlarını saça ekliyor.
10 4