Karşınızdakini etkileyecek 7 sihirli sözcük!

Bu sihirli sözcükler ilişkinizde mucizeler yaratacak! İşte ilişkinizi güçlendiren ve sizi birbirinize yakınlaştıran sözler…


İlişkinizin ilk günlerinin neden en güzel günler olduğunu hiç düşündünüz mü?

Söylenen güzel sözler, kibar davranışlar ve romantik jestler ilişkinin ilk günlerindeki toz pembe havayı yaratır.

İlişki ilerledikçe bu güzel sözler nedense unutuluyor ve yerini daha kaba ve sıradan hitaplara, emir cümlelerine bırakıyor.

İlişkilerde görülen bu yıpranmanın nedeni zamanla birbirlerini daha yakından tanıyan çiftlerin "Nasıl olsa ne düşündüğümü biliyor" "Onu ne kadar çok sevdiğimi biliyor" yanılgısından kaynaklanıyor.

Belki unutmuş olabilirsiniz fakat zihin okuma tekniği henüz keşfedilmiş değil ve ne kadar yakın olursanız olun sevgiliniz ne düşündüğünüzü siz ona söylemedikçe bilemez!

İşte ilişkinizi değiştiren ve karşınızdakini etkileyen sihirli sözcükler!
9 1

Sihirli sözcük listesinin başında yer alan "Seni Seviyorum" karşınızdaki kişiyi etkileyen en güçlü sözcük.

En şiddetli kavgaları bile sonlandırma kuvvetine sahip bu sözcüğü her fırsatta karşınızdakine söylemekten çekinmeyin.

Günümüzde ilişkilerde "Önce o söylesin" anlayışı varolsa da, karşınızdaki kişiye onu sevdiğinizi söylediğinizde mutlu olmanın yanı sıra cesaretinizden de etkilenecek.
9 2

Unutulan sözler, yanlış söylenen bir söz… Karşınızdaki kişinin kalbini kırdığınızda söylenen içten bir "Özür dilerim" her şeyi affetirmeye yeter.

Karşınızdakinden özür dilemeyi alışkanlık haline getirmekten ise kaçınmalısınız. Gerçekten etkili bir söz olabilir ama büyük haytalar insanın kalbinde ve zihninde büyük izler bırakır.
9 3

Sağlıklı bir ilişki yaşamak istiyorsanız birbirinizle kuvvetli bir iletişim kurmalısınız.

"Seni anlıyorum" cümlesi zıtlıkları aynı düzeye indirerek aranızdaki anlaşmazlıkları ortadan kaldırır.

Eğer sevgiliniz size çok mutsuz olduğundan bahsediyorsa ona vereceğiniz cevap "Bende" değil, "Seni anlıyorum" ya da "Mutsuzluğunun sebebini anlıyorum" olmalı.
9 4