Ona kendinizi affettirmenin 10 yolu!

...



Kızlar, unutmayın her zaman erkekler özür dilemez! Sevgilinizle kavga ettiyseniz ilk adımı atma sırası şimdi sizde. Sizin için hazırladığımız bu tüyolarla kendinizi ona affettirecek; tekrar gönlünü çalabileceksiniz!
11 1

Elektronik posta yollayın ya da masasına aşk notları koyun


Sevgilinize onu düşündüğünüzü ve özlediğinizi göstermek, pişmanlığınızı anlatabilmek için iş yerine elektronik posta yoluyla mesajlar yollayın. Söylemek istediklerinizi, duyduğunuz pişmanlığı belki de yüz yüze söyleyemediğiniz sözleri mail yoluyla ona iletebilirsiniz. Sevdiği bir şairden, yazardan aşk dolu mısraları yazıp gönderebilirsiniz.
11 2

Somurtmayın


Aranızdaki durum ne kadar can sıkıcı olursa olsun, eğer sevgilinizi üzen taraf sizseniz, surat asmaktan vazgeçen taraf da siz olmalısınız. Her zaman erkekler kadınları eğlendirecek değil ya, kadınlar da istediklerinde erkeklerden çok daha eğlenceli olabilirler.
11 3

Çiçek alın


Her zaman onun size çiçek almasını bekliyorsunuz, biliyoruz. Bir değişiklik yapın ve bu kez siz ona çiçek alın. Erkekler çiçek sevmez diye bir şey yok, mutlaka ilgisini çekecek ve hatta hoşuna bile gidecektir.
11 4