2013 İlkbahar/yaz metalik makyaj modası


Türkiye'nin en güzel kadınlarının makyajını yapan, makyaj artisti Burçin Göksu'dan doğru makyaj için gereken püf noktaları ve bilinmeyen detaylarını öğreneceğimiz yeni bir haftadayız.

Burcu Esmersoy, Tanem Sivar, İvana Sert, Özge Ulusoy, Çağla Şikel ve daha birçok ünlü, O'nun ışıltılı dokunuşlarıyla ekrana çıkıyor.

Bu hafta Göksu bize 2013 ilkbaharının metalik makyaj trendlerinden bahsediyor. Burçin Göksu'nun geçtiğimiz haftalarda açtığı yeni web sitesini de ziyaret etmeniz önerimiz. 'www.burcingoksu.com'
9 1

Chanel'in 2013 ilkbahar defilesinde kullanılan metalik göz makyajı oldukça tutulacağa benziyor. Göksu da, metal tonları gözlerinizde çekinmeden kullanmanızı öneriyor.

Göz kapaklarınızı ve cesur bir görüntü istiyorsanız, göz altlarınızı da metal krem farla kaplamanızı tavsiye ediyor. Tabii, siyah göz kaleminizin rolü de önemli bu makyajda.
9 2

Buğulu göz makyajını kadınlara çok yakıştıran Göksu, Versace'in buğulu gözlerine dikkat çekiyor söyleşimizde. Gold çizgilerin, gözlere ve tene ne kadar yakıştığını konuşuyoruz.

Gold buğulu göz makyajında en önemli nokta, gold farı doğru bir şekilde göz kapaklarına yedirmek. Siyah ve goldun asil birleşimini de çok sevdiğini söylüyor Göksu.
9 3

Az ve öz dokunuşlarla seksi nasıl olunur diye sorduğumuzdaysa Göksu, editörümüzü makyaj koltuğuna oturtuyor ve başlıyor makyaja.

Chloé'nin defilesinde ilgisini çeken pastel tonlardaki kuyruklu göz makyajını uyguluyor hemen. Maskarayla da sonlandırıyor göz makyajını.
9 4