Haftanın yeni filmleri!

.

Azrail'i Beklerken


Yönetmen: Marjane Satrapi, Vincent Paronnaud
Oyuncular: Mathieu Amalric, Edouard Baer, Maria de Medeiros

Özet: 1958'de İran Tahran'da dönemin en iyi kemancılarından olan Nasser-Ali,Khan en sevdiği kemanı kırılınca hayattan soğuma noktasına gelir. Onun yerine hiçbir müzik aletini koyamaz ve kemanı olmadan yaşamak onun için ölümle eş değerdir. Yatağına uzanıp ölümün gelmesini bekleyen Nassar Ali bu süreçte düşsel bir yolculuğa çıkar ve seyircilere çocukluğundan itibaren yaşamının kesitlerini, acı-tatlı anılarını açar. Geriye dönüş sahneleriyle de yaşadığı büyük aşkı sonrasında da müziğe yönelişini kendi zihnini 'seyredenlerle' paylaşır.

Azrail'i Beklerken'in fragmanı için tıklayın!

5 1

Babam İçin


Yönetmen: Ellen Perry
Oyuncular: Perry Eggleton, Damian Lewis, Kristian Kiehling

Özet: Will Brennan, yakın zamanda annesini kaybetmiş, babası ise bir süre önce ortadan kaybolmuş 11 yaşında kimsesiz kalmış bir çocuktur. Hayattaki en büyük tutkularından bir ise İngiliz futbol takımı Liverpool'dur. Will’in futbol karşı ilgisi ve bilgisi ise çevresindeki herkesten daha fazladır.

Babam İçin'in fragmanı için tıklayın!

5 2

Gizemli Kadın


Yönetmen: Pawel Pawlikowski
Oyuncular: Kristin Scott Thomas, Ethan Hawke, Samir Guesmi

Özet: Amerikalı yazar Tom Ricks hakkında çıkan bir skandaldan uzaklaşmak ve hayatını yeniden yoluna koymak için Paris'e gelir. Planı ikinci romanına yazmaya koyulmak ve aynı zamanda çok sevdiği kızına daha yakın olmaktır. Yeni tanıştığı Arap asıllı bir Fransız Tom'a "güvenlik" ile ilgili bir iş teklifinde bulunur. Aynı günlerde Margit adında gizemli bir kadınla da tanışır ve bir an aralarında karşı koyamadıkları tutkulu bir çekim başlar. İlişkileri devam ettikçe Tom'un başına bir dizi hiç beklenmedik olay gelecektir.

Gizemli Kadın'ın fragmanı için tıklayın!

5 3

Karanlık Gölgeler


Yönetmen: Tim Burton
Oyuncular: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter

Özet: Zengin ve çapkın vampir Barnabas Collins'in cadılar, hayaletler ve canavarlarla dolu karanlık dünyasını beyazperdeye taşıyor. Barnabas muhteşem bir hayat sürerken, kıskanç bir cadı tarafından lanetlenerek kontluğu elinden alınan ve 200 yıl kadar toprak altında, tabutta kilitli kalan bir vampirdir. 1972 yılında kopan bir fırtına onun da tabutunu yeraltından çıkartır ve meraklı köylüler sayesinde artık özgür bir vampirdir. Makamını ve intikamını almak için yaşadığı malikaneye geri dönen Barnabas, bildiği, tanıdığı her şeyin, içinde yaşadığı zamanın değiştiğini keşfedecektir. Yeni ailesine ve hayatına uyum sağlamaya çalışırken aklındaki tek hedef onu lanetleyen cadıdan intikamını almaktır.

Karanlık Gölgeler'in fragmanı için tıklayın!

5 4