2013'ün en çarpıcı burç yorumları

Astrolog Ata Nirun 2013'te bizi neler beklediğini Nesrin Yılmaz'a anlattı.


Astrolog Ata Nirun'un Hürriyet Gazetesi için yaptığı 2013 burç yorumları, gazeteden ayrılınca yayınlanmadı ama Nirun 2013 yılının burç yorumlarını İnternethaber okuyucuları için Nesrin Yılmaz'la paylaştı.
26 1

2013 yılı Koç Burcu için çok canlı, dinamik bir yıl öngörüyor, başarısızlık sizden uzaklaşıyor. Bazen yalnızlık veya melankolik dönemler yaşanabilir ama yeni yıl size gereken gücü sunacak. Sevdiklerinizden gereken olumlu tepkileri kısa zamanda görecek onun için kimseye karşı kırıcı olmamalısınız.Yansıyacak tüm sevgi enerjilerine ihtiyacınız var. 2013 başlarındaki yüksek enerjinizin sona doğru azaldığını fark edeceksiniz. Yapmanız gereken şey kaybolan enerjinizi geri kazanmak için zaman ve soğukkanlı olmalısınız.

Eğer bireysel ve profesyonel sorumluluklarınız sizin ciddiye alıyorsunuz, yere çok sıkı basın, çok sağlam olun, doğru yerde doğru zamanlarda bulunun, duruşunuz iyi ise ve sorumluluklarınızın tam olarak farkındaysanız herşey yolunda gidecek. Eğer sorumluluklarınızı boşverirseniz ve kaçarsanız, stresli sonuçlar meydana gelebilir. Bunu unutmayın. Geçmişte aştığınız ve size deneyim kazandıran stresli dönemleri anımsayın.
26 2

Sıcak sayılar, 15-16-35

Doğum taşları, elmas, sarı kuartz

Sıcak renkler, pembe, kırmızı, bordo

Gezegen Mars

Uyumlu burçlar, Aslan, Yay, Boğa

Uyumsuz burçlar, Koç, Başak, Terazi

Kişisel gelişim, kişiliğin özgürleşmesi, küçük ama etkin maceralar

Zaaflar, sıkıcılık, rutin yaşam

Uygun işler, siyaset, diplomasi, yatırımlar

Enerji Yang

Sağlık, beyin, baş ağrıları, migren, stres, gözler
26 3

2013’de yıldız haritaları Boğa Burcu’na, mutluluklar ve bazı hayal kırıklıkları ile dolu paket sunuyorlar. Yeni yılda öncelik muhakkak yaratıcılıkta olmalı, yıl içinde Boğalar büyük fikirler ve projelerle ortaya çıkacaklar. Korkulan Uranüs, Jüpiter ve Pluto üçlüsü Boğa’ya daha rahat bir yaşam verecekler. Bu arada profesyonel yaşamınız daha iyiye doğru gidecek, daha yoğun olacaksınız, fırsatları kaçırmayın, şaşırtıcı bir şekilde peşpeşe gelecekler.

Bazı zamanlarda beklenmedik sosyal gelişmeler ve karışıklıklar engeller çıkarabilirler. Fakat bunların bir önemi olmayacak, yapmanız gereken şey yüksek moralli, enerjik, eğlenceli ve ihtişam olmaktan ibaret yani iyi bir Boğa’nın özelliklerinden söz ediyorum.
26 4